USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Понад 870 мільйонів учнів у всьому світі сидять вдома через карантин

17 Вересня 2020 15:24
Половина шкіл у всьому світі досі закриті через коронавірус.

Минулого навчального року весною у розпал коронавірусу школи зачинилися в 192 країнах світу, відправивши додому 1,6 мільярда учнів, інформує 24 канал з посиланням на ЮНІСЕФ.

Наразі ж майже за дев’ять місяців з моменту початку пандемії, половина учнів у світі (872 мільйони) в 51 країні досі не можуть повернутися до своїх навчальних класів. Ще кожна четверта країна не визначила дати повернення школярів до закладу освіти.

Зі слів виконавчої директорки ЮНІСЕФ Генрієтти Фор, мільйонам дітей пощастило вчитися дистанційно – в Інтернеті, через радіо чи телебачення тощо. Але дані показують, що щонайменше для 463 мільйонів дітей, школи яких закрилися, не мали онлайн-навчання. Зокрема, це через відсутність доступу до інтернету або ґаджетів.

Читайте також: Школи під час пандемії варто закривати в останюю чергу, – ВООЗ

До слова, в Україні з 14 вересня в «червону» зону потрапили 37 адміністративних одиниць. Там школи мають закривати на карантин та організовувати навчання дистанційно.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus