USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Попри заяви АС № 1 працює у звичному режимі

7 Серпня 2018 10:17
За станом на 10 годину 7 серпня автостанція № 1 працює у звичному режимі, попри голослівне повідомлення про її закриття.

Виконувач обов'язків голови правління «Вопас» Наталія Гітун повідомила, що автостанція продовжить роботу.

Водночас, вона стверджує, що ділянка є не комунальною, а державною власністю і це вирішують у судах. На ділянці розташований підземний туалет автостанції, який мають намір згодом реконструювати.

Нагадаємо, сьогодні вночі намагалися незаконно демонтувати магазин «Черемош» поблизу автостанції, що належить підприємцю Юрію Геруну.
Вранці 6 серпня на офіційному сайті ПрАТ «Волинське обласне підприємство автобусних станцій» з’явилось повідомлення про те, що АС №1 припиняє свою роботу від 7 серпня через захоплення території одним з підприємців. Натомість на гарячій лінії АС№1, а також касири цієї автостанції заявили, що про це вперше чують і такій заяві дуже здивувались.

У поліції, своєю чергою, повідомили, що автовокзал № 1 у Луцьку працює у звичному режимі, перебоїв у роботі не має.

У Луцькій міській раді також прокоментували гучну заяву щодо «закриття» АС №1.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus