USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Популярний кіт-блогер Степан повернувся в Україну

23 Вересня 2022 00:53
Популярний кіт-блогер Степан повернувся в Україну. Пухнастий волонтер з Харкова перебував за кордоном, а нині його привезли до Львова.

Про це повідомили на сторінці Степана в Instagram, передає УНІАН.

«Сенсація! Я, кіт Степан, повернувся в Україну. Впевнений, що кожен, хто любить Батьківщину, може бути корисним. Особливо коти. Тому я присвячую свою сторінку не тільки веселому контенту, щоб викликати посмішку. Ми робимо надзвичайно важливу справу. Ми рятуємо тварин з усієї України!» – йдеться у дописі.

Власниця кота також закликала українців допомагати тваринам. Завдяки «волонтерству» Степана їй вдалося зібрати вже 15 тисяч доларів. Ці кошти рятували тварин із зоопарків Харкова та Миколаєва, також частину грошей передали волонтерським зоозахисним організаціям.

Нагадаємо, кіт Степан прославився завдяки акаунту в TikTok з відео, на яких він сумно дивиться на алкогольні напої в той час, як на тлі грають різні старі хіти. Світлиною з пухнастим у своїх соцмережах ділилася й американська співачка Брітні Спірс. Через війну РФ проти України кіт Степан вимушений був виїхати разом зі своєю власницею з охопленого обстрілами Харкова. Вони перебували у Франції. У Каннах він отримав світову премію блогерів World Influencers and Bloggers Awards 2022.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus