USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Порнопродюсер може сісти на 5 років. ВІДЕО

23 Березня 2011 17:11
Розповсюджувач порнографічних дисків зі Львова, якого затримали «на гарячому» на Волині, каже, що щиро кається, однак відповісти перед законом йому доведеться.
30-річний стоматолог за фахом півтора року скачував фільми, що пропагують сексуальне насилля, записував на диски, а потім розсилав клієнтам по всій Україні, - інформує НТН.
Затриманий каже, що змінив фах дантиста на порнопродюсера, бо нова справа була куди прибутковіша.
За півтора року, підрахували правоохоронці, молодик встиг реалізувати понад п'ятсот дисків.
Його клієнти – з усіх обласних центрів України. За надсиланням чергової бандеролі спритника і затримали.
Головні свідки у справі горе-бізнесмена – самі замовники, які й гальмують доведення справи до логічного фіналу.
«Мережа Інтернет є всеохоплюючою. Обсяг інформації, яка в ній перебуває, є надзвичайно великих масштабів, – каже керівник відділу УМВС України у Волинській області Тарас Генсировський. – Виявлення таких осіб є досить складним процесом як в плані виявлення, так і документування злочинної діяльності. Люди, які купували цю продукцію, не мають великого бажання співпрацювати, чи давати показання слідству».
Та все-таки шляхом десятка експертиз та анонімних опитувань провину львів'янина задокументовано. На його совісті – 11 злочинних епізодів, хоча насправді, констатують слідчі, їх, імовірно, втричі більше.
Керівник відділу УМВС України у Волинській області Петро Шпига розповів, що проти затриманого порушено кримінальні справи.
«Порушено кримінальні справи за ознаками статей 300 ч. 2 – це середньої важкості злочин, до 5 років і частини 3 статті 301. Значить, трьохсота – це збут творів, які пропагують культ насилля, а 301 – збут продукції порнографічного характеру», – зазначив Шпига.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Viktor 69 Показати IP 23 Березня 2011 18:21
Мені здається, що хлопцю перш за все потрібен адвокат, якщо не зраджує пам*ять українці ще мають таке право... По-друге, чому журналіст і првоохороннці стверджують, що це ПОРНОГРАФІЯ!? Хіба засідала комісія і переглядала ці диски??? От комусь, можливо, здається, що це легка еротика... Одним словом, не ламайте хлопцю долю... він ще молодий, ці диски (невідомо чи еротичні чи порнографічні) він дітям не продавав... А по-третє, якщо є бажання викоренити ПОРНО почніть із інтернет провайдерів.... А країною нашою правлять жулікі - жити нема за шо от і виживає хто як може... СВОБОДУ ЦЬОМУ ХЛОПЦЮ!!!!
Лара Показати IP 23 Березня 2011 18:24
...а я співчуваю хлопцеві...якщо карати його,то виходить треба карати і тих хто купував ці диски... тим більше, що він не знімав ці фільми і не примушував нікого приймати участь в їх зьомці...а просто знайшов легкий спосіб заробляти гроші на людських слабостях...весь іннет майорить аналогічною продукцією без карно ...парадокс...ми всі дивимось порно,а превселюдно говорим, що це погано і аморально...
Інтелігент Показати IP 23 Березня 2011 19:07
Ну то внеси грошову заставу за цього "чесного хлопа".
Igor Показати IP 23 Березня 2011 19:56
Та в неті куча такого відео. Вони що з марса. І вазагалі кому яке діло що хто в дома в неті робить і що дивиться, аби іншим не заважав. А якщо найшлись ще лохи яке за це платять а не залазять в нет і самі шукають то хто їм доктор :). Краще хай робочі місця нормальні створять щоб людина працювала заробляла гроші і не займалась фігнею!!
роман Показати IP 23 Березня 2011 20:09
Сто відсотків підтримую!Любуряка грім зна чим займався, а ми давай його жаліти бідолашного. Хай би дитина твоя купила і дивилася. Реакція була б теж позитивною, розумахо?
Лара до роман Показати IP 24 Березня 2011 10:11
Роман, звичайно, мені хочеться вберегти свою дитину, як омога довше, від всього цього, що тут обговорюється...але пора вже змиритися, що теперешня молодь на багато розбещеніша, з іншими моральними принципами і нормами поведінки...їхнє сексуальне життя зачасту не відрізняється від тих самих порнографічних роликів...вберегти чи відокремити від цього реально не можливо...просто потрібно прививати поняття добре і погано... і вчасно проводити бесіди про користь контрацепції...
Igor Показати IP 23 Березня 2011 23:18
Якщо дитина може це купити, то вона з так само може залізти в нет і це скачати. Я не кажу що це добре. Просто не треба роздувати і робити з мухи слона і займатись окозамилюванням.
Лінгвіст Показати IP 24 Березня 2011 09:09
Продюсер́ (від англ. producer: лат. produco — виробляю) — в кінематографії постановник кінофільмів, власник кіностудії чи довірена особа кінокомпанії, що здійснює ідейно-художній і організаційно-фінансовий контроль над постановою фільму. Він також бере активну участь в підборі акторів, технічного персоналу. Продюсерами бувають також режисери, актори, сценаристи. А чому журналісти написали, що він ПОРНОПРОДЮСЕР? Він, що знімав ці фільми чи що. Звичайний торговець, правда порнографічними дисками!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus