USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку водій Jeep, який любить п’яне водіння, на 5 років став пішоходом

22 Липня 2023 20:53
П’ять років без водійського посвідчення та понад 40 тисяч гривень штрафу – таке покарання отримав керманич Jeep, якого вчергове спіймали у Луцьку за кермом в стані алкогольного сп’яніння та без посвідчення водія.

Відповідну постанову ухвалив Луцький міськрайонний суд.

Миколу Г. зупинили ввечері 10 червня на перехресті вулиці Кривоноса та проспекту Відродження. Чоловік керував Jeep Patriot, маючи ознаки алкогольного сп’яніння, однак від огляду він відмовився.

Як з’ясувалося, постановою Луцького міськрайонного суду Волинської області від 16 березня Микола Г. був позбавлений права керування транспортними засобами. Правопорушення він вчинив повторно протягом року.

Порушник вирішив не з’являтися на розгляд справи. Суд, дослідивши докази, дійшов висновку, що вина його доведена. Відтак чоловіка визнали винним у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 130, ч. 5 ст. 126 КУпАП.

Він змушений буде заплатити 40 тисяч 800 гривень штрафу, а також протягом п’яти років не матиме права керувати транспортними засобами.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Уася Показати IP 23 Липня 2023 10:47
буде і далі їздити - бухучим, а що йому втрачати?
скептик до Уася Показати IP 23 Липня 2023 13:49
заберуть джипіка на фронт і буде на козі їздити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus