USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Порошенко прийняв виклик Зеленського на дебати на «Олімпійському»

4 Квітня 2019 09:54
Кандидат у президенти Петро Порошенко погодився провести дебати з кандидатом Володимиром Зеленським на НСК «Олімпійський».

Про це він повідомив у відеозверненні, опублікованому вночі 4 квітня на сторінці в Facebook.

«Правила дебатів прописані в законі про вибори Президента, почитайте будь-ласка. Вони можуть відбуватися на базі Суспільного телебачення з трансляцією по всіх телеканалах для десятків мільйонів людей. Такі вже усталені правила. Але стадіон, так стадіон. Я чекаю на Вас, Володимире Олександровичу», – зазначив Порошенко.

Як повідомлялося, вчора кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив про готовність іти на дебати перед другим туром президентських виборів з чинним главою держави Петром Порошенком, проте озвучив низку умов. Зокрема, що вони мають відбуватися на стадіоні, перед народом України, і щоб усі канали мали право транслювати дебати наживо.

На це рішення Зеленський дав своєму супернику 24 години. На Facebook-сторінці «ЗеКоманди» також почали вести зворотний відлік з моменту оприлюднення заяви Зеленського.

У відповідь народний депутат України з фракції «Блок Петра Порошенка» Марія Іонова заявила, що глава держави Петро Порошенко не буде влаштовувати дебати з іншим кандидатом у президенти Володимиром Зеленським на стадіоні у Києві.

Зауважимо, у першому турі президентських виборів Володимир Зеленський майже у два рази набрав більше голосів, ніж чинний президент Петро Порошенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 4 Квітня 2019 10:07
Гарно сказав
Михайлович Показати IP 4 Квітня 2019 10:23
Хай Бог дасть Вам мудрості і терпіння
777 Показати IP 4 Квітня 2019 10:47
Поглядим.что он скажет на стадионе. когда вопросы будут задавать не купленные журналисты. Если конечно он туда доберется. в чем есть большие сомнения.
ан Показати IP 4 Квітня 2019 10:55
цікаво буде подивитися. Але я за Зеленського. Може відірве тих олігархів "від корита ". А у пороха 5 років було які він про...в
Навуходоносор Показати IP 4 Квітня 2019 11:09
Какие нахрен дебаты? Что первоапостольный может сказать, кроме пустопорожних обещаний? Он еще за первые пять лет своего бездарного управления перед народом не отчитался. Ему сказать нечего! Кирку с тачкой в руки - и на общественные работы отправить. Здоровее станет! И контроль за ним ежеминутный, чтобы не употреблял горячительные напитки. Не случайно Зеленский потребовал принести на дебаты справку от нарколога, уже ни для кого нет тайны, что порох пропитан спиртом.
Дідусь Показати IP 4 Квітня 2019 11:58
Наївні люди, це політика, одні від корита то другі вже стоять в черзі до корита. Людям може й дадуть а самі накрадуть ще більше.
Анонім Показати IP 4 Квітня 2019 12:29
Про який він вибір говорить,він з купленими голосами програв Зеленському,люди ви хоч бачите,чуєте що відбувається?
Анонім до Анонім Показати IP 4 Квітня 2019 16:06
Ти свій продав?
Анонім до Анонім Показати IP 4 Квітня 2019 16:45
Ні,а для чого питаєш,хотів купити?Чи просто ти дурник і маєш інтернет?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus