USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Територію навколо «Олімпійського» оточили нацгвардійці

4 Квітня 2019 17:55
Територію навколо Національного спортивного комплексу «Олімпійський» вже оточили бійці національної гвардії.

Про це у Facebook повідомив журналіст «Радіо Свобода» Левко Стек. На його думку, така активність пов’язана з дебатами.

«А тепер без жартів. Територію довкола Олімпійського оточили нацгвардійці. Причини не називають. Але біля стадіону метушня. Пожежні машини. Припускаю, почалась підготовка до дебатів», – зазначив він.
Раніше повідомлялось, що кандидат у президенти, чинний глава держави Петро Порошенко запрошує кандидата у президенти, шоумена Володимира Зеленського разом у медичному пункті НСК «Олімпійський» здати аналізи на вживання наркотиків і алкоголю.

На сайті Президента України з’явився анонс щодо відвідання главою держави НСК «Олімпійський» 5 квітня, повідомляє прес-служба Президента.

«У п’ятницю, 5 квітня, о 9:00 Президент України Петро Порошенко відвідає НСК «Олімпійський». Акредитація проводиться до 18:00 4 квітня. Вхід з 8:00 за паспортами та редакційними посвідченнями», – йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив про готовність іти на дебати перед другим туром президентських виборів з чинним главою держави Петром Порошенком, проте озвучив низку умов. Зокрема, що вони мають відбуватися на стадіоні, перед народом України, і щоб усі канали мали право транслювати дебати наживо.

На це рішення Зеленський дав своєму супернику 24 години. На Facebook-сторінці «ЗеКоманди» також почали вести зворотний відлік з моменту оприлюднення заяви Зеленського.

Наступного дня Петро Порошенко погодився провести дебати з Володимиром Зеленським на НСК «Олімпійський».

Зауважимо, у першому турі президентських виборів Володимир Зеленський майже у два рази набрав більше голосів, ніж чинний президент Петро Порошенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Навуходоносор Показати IP 4 Квітня 2019 19:03
Залишилось 18 діб до кінця піночетизації країни. Нікчемність любого політичного лідера завжди прямо пропорційна кількості його охорони.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus