USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Порошенко заявив, що Росія планує сфальсифікувати вибори в Україні

29 Серпня 2018 19:01
Президент Петро Порошенко заявив, що Росія вже почала масштабну підготовчу роботу, аби сфальсифікувати українські президентські і парламентські вибори, які мають відбутися у 2019 році. Водночас, у заяві президента не йдеться про те, чи давав він доручення спецслужбам протидіяти загрозі втручання.

За його словами, «провідні IT-компанії фіксують створення тисяч, десятків тисяч фейкових акаунтів з російським корінням», повідомляє прес-служба президента.

«Росія готується до нової потужної маніпулятивної кампанії – fake news, підрив стабільності», – зазначив Порошенко під час 13-ї наради керівників закордонних дипломатичних установ України.

Також глава держави звинуватив Росію у втручанні в перебіг нідерландського референдуму (в квітні 2016 року) стосовно ратифікації Угоди про асоціацію Україна-ЄС і в підсумки референдуму щодо Brexit:

«Щупальці Москви дуже міцно проникли в соціальні мережі, тримають окремі медіа, є у кіберпросторі. При цьому Кремль уміло прикриває свою підривну діяльність демократичними цінностями та принципами. Уже зараз мусимо шукати шляхи до співпраці з іншими державами», – наголосив президент.

Разом з тим, у заяві президента не йдеться про те, чи давав він українським спецслужбам доручення протидіяти ймовірній загрозі, про яку він заявляв. Тому, якщо загроза реальна, то СБУ, замість кришування контрабанди, мала б протидіяти втручанню. Адже до виборів, запланованих на 31 березня 2019 року, залишається ще більше, ніж півроку.

Надаємо, відповідно до останніх даних соцопитувань GfK Ukraine, Петро Порошенко – лише сьомий в президентському рейтингу, його підтримують близько 8% українців. Очолює рейтинг лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко, у півтора рази випереджаючи найближчого конкурента.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Степан (Крымчанин) Показати IP 29 Серпня 2018 20:55
Мертве море знаєшь?-Ну?,- Путін вбив.
Вася Показати IP 29 Серпня 2018 22:02
Баба Галя заявила, що Порох планує остаточно втратити зв'язок з реальністю десь на протязі місяця-двох
Жорик Показати IP 29 Серпня 2018 22:23
Всегда беспроигрышная карта-РОССИЯ вмешалась в выборы- для любого, проигравшего кандидата....
Джек Показати IP 29 Серпня 2018 23:08
Ага,якшо він програє-полюбому Пукін винен.
ігор Показати IP 30 Серпня 2018 00:24
в шоколадного бізнес в росії процвітає, яке нах путін протів нього, яке вмішатєльство, це просто піар
Реаліст Показати IP 30 Серпня 2018 06:00
Та скільки вже можна капати на мізки? Добре, що є Росія, то завжди можна її винуватою зробити. Гидко слухати вже той маразм - ще нічого не трапилось, а вже винуваті є.
Я Показати IP 30 Серпня 2018 06:20
винний вже призначений
Пєці потрошенку Показати IP 30 Серпня 2018 06:54
Пєцрику, ти їх вже програв, тому готуєш ввдмазку, щоб скасувати їх результати і на хвилі нового майданчика залишилисб біляя коритця.
хехъ Показати IP 30 Серпня 2018 07:07
плохому танцору...
Коза Показати IP 30 Серпня 2018 09:05
Як зручно... Хоча він сказав правду про втручання. Наївно думати, що Україна не потрібна Росії. Звичайно Росія впливатиме на вибори. Читаю коменти вище і розумію, що або люди недалекі, або вже кидаються на Порошенка як на червону ганчірку. P.S.: за Тимошенко всерівно не проголосую - навіть якщо намалюють рейтинг 100%.
Всім Показати IP 30 Серпня 2018 10:13
Шановні. Не партесь. Черговим Президентом буде Порошенко. Кращого на сьогодні немає. Не виріс, не визначився. Є купка з колишніх. Когось з них буде просувати Путін. Путіну будуть заважати не лише в Україні, а і Захід. Зрештою, ще не відомо, кого на президентських буде підтримувати УКРОП…???
Лучанин до Всім Показати IP 30 Серпня 2018 15:53
Якщо буде Пєтя, а втручалась Росія, то дуже все інетресно виходить. А Росія, то крепка держава, одна проблемка - від долара і нафти сильно залежить, а так навіть на вибори президента США "впливає"
1111 Показати IP 30 Серпня 2018 10:31
Дійсно Все виновата РОСІЯ цукерки Рошен і ті продає всебе. Віддали Крим, 80 чоловік забрали без єдиного вистріла. Страшно якщо петя буде призидентом то в Україні крім Верховної ради і кабінету міністрів нікого не буде.
До 1111 Показати IP 30 Серпня 2018 10:59
Не варто плутати Пєтю з Україною. Ви так його терпіти не можете, що готові покласти на всю державу. Крим здавали до Пєті. Зрадників з ЗСУ, СБУ, МВС в перші місяці війни готував не Пєтя, а Вітя Другий. Перед ним, Вітя Перший, а ще Юля-тигрюлька та інші. Корупція також зародилась ще в дев’яностих. Яка в цьому участь Росії – питання не з простих, ось тільки чомусь так багато в Росії біженців, за якими сумують українські в’язниці, починаючи з Януковича. А зрадники переходили не на польський, не на угорський, не на білоруський бік, а на російський бік. На сьогодні більшість з них мають російське громадянство. Мабуть не дарма. А ще варто зважити, що їхніх в Україні немає, проте бойовиками на Донбасі керують офіцери ЗСРФ. Це вже давно не таємниця, так само як війна триватиме допоки Путін при владі, або долар не коштує триста рублів.
петро до До 1111 Показати IP 4 Вересня 2018 09:36
Як добре шо і петя і вова ось таких людей нерозумних відправляє
Боб Показати IP 30 Серпня 2018 23:29
Накінець розумію і питання чому війна дурних незабрала? це про тих хто за пєтю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus