USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Посада голови ОДА зайва, – Олександр Савченко

1 Березня 2019 13:42
Зайвою у системі влади посаду голови облдержадміністрації визнав голова Волинської ОДА Олександр Савченко.

Про це йшлося під час розширеного засідання колегії управління культури, з питань релігій та національностей Волинської ОДА 1 березня.

Він зауважив, що після Революції Гідності Україна стала парламентсько-президентською республікою, де президент відповідає лише за оборону, зовнішню діяльність та безпеку країни. Сьогодні посада голови ОДА, на його думку, зайва в системі влади, тому що президент бодай має право вето.

«Хай рада сама розписує все і Ігор Петрович Палиця відпускає сам. Вони голосують, а я відпускаю, а чому я маю сидіти? Я сяду і вже не вийду на старості. Хай відпускають і не треба наводити стрілки на мене», - зазначив голова ОДА, коментуючи блокування бюджету, який приняли депутати Волиньради.

ЧИТАТИ ЩЕ: «ЗЛОДІЙ ПОВИНЕН СИДІТИ В ТЮРМІ»: НА САВЧЕНКА ЗАВЕЛИ КРИМІНАЛ ЧЕРЕЗ ТЕ, ЩО ПОЗБАВИВ ВОЛИНЯН БЮДЖЕТУ

Він зауважив, що всі проблеми, які виникають в області – через бурштин, проти видобування якого він виступає. Також він розповів, що поїхав працювати на Волинь не з власної волі, адже на той час в же перебував на пенсії «ловив рибу біля річки» та пообіцяв за кілька місяців «зрушити ситуацію в сторону позитиву».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
факт Показати IP 1 Березня 2019 14:06
Взагалі, посада голови обласної державної адміністрації і посада голови обласної ради разом з депутатами обласної ради повинні бути_ліквідовані,які ніякої ефективної роботи не проводили і не проводять.Перебирати і переписувати нікому непотрібні папірці,тримати "космічні" штати,плотити мільйони зарплати за непотрібну роботу_вибачте,але це не для злиденної України. Є місто,з міським головою і депутатським корпусом і є_село з ОТГ.чи залишками сільрад,і теж з депутатами,які формують свої бюджети і раціонально їх використовують під неухильним контролем громад.От і все.Так само і не потрібні ні районні ради,ні голови районних державних адміністрацій.Це є непосильна ноша на нас, платників податків.
Віталій Показати IP 1 Березня 2019 14:15
"Я сяду і вже не вийду на старості". ...Ми чогось не знаємо про Савченка чи він просто "чуйку" має...
укринець Показати IP 1 Березня 2019 15:03
а скільки ще там сидить дармоидів а в межах украини і усі хочуть зарплат премій і не малих думайте украинці
Волинянин Показати IP 1 Березня 2019 15:49
Станом на сьогоднішній день посада голови ОДА покищо не зайва. Але станом на сьогоднішній день Савченко з киричуками, кошаруками, цьосяим - точно зайві ! Якби були професіоналами, то ще би трохи покерували, А так вже треба було би давно їм "дати по тапках". Бо коли біжиш - то живеш, а коли вже сидиш - то надовго !
К.лучанин до Волинянин Показати IP 1 Березня 2019 20:36
Посада голови ОДА - це рудимент радянщини! Це треба Вам зрозуміти , а ви ніяк не хочете. Ця посада . ну як перший секретар обкому КПРС! Його ніхто не обирав на виборах, це призначенець , це смотрящий по Волині від Пороха , вони йому служать , а не волинянам і народу. І так по всенькій Україні є смотрящиє від оцього гаранта і його попередників.
депутат Показати IP 2 Березня 2019 17:00
Посада не зайва, просто в ці крісла прийшла зайва, некомпетентна людина і зробила зелену вулицю для таких же баранів: цьось, киричук, однорог, пятигорець. Ще там сидить купа лайна з часів гунчика - "пані" Мишковець. А якщо позбуватись цієї влади, то обласну раду треба трансформувати в облвиконком. Так було на початку 90-х років.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus