USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Повідомили про стан потерпілих в аварії у Струмівці

7 Вересня 2020 17:44
Після смертельної ДТП у селі Струмівка Луцького району, у якій загинула 60-річна жінка, ще 5 людей потрапили до лікарні. Серед травмованих двоє дітей.

Про це повідомляє Суспільне Волині.

Двох хлопців 11 та 15 років госпіталізували до обласної дитячої лікарні. У зв’язку із карантином діти перебувають у відділенні обсервації. «Обоє мають закриті черепно-мозкові травми. Є в одного перелом щелепи, в іншого – перелом плеча. Діти будуть потребувати тривалого лікування і реабілітації», – розповіла завідувачка відділення лікарні Ірина Грабовська.
Керівник центру екстреної медицини Володимир Шмаль розповів, що на місці аварії працювало 5 бригад швидкої. Чотирьох травмованих із мікроавтобуса доправили до міської лікарні Луцька.

Читати ще: Показали відео моменту смертельної ДТП у Струмівці

«Доставлено з місця ДТП 4 хворих. Один з них водій і дві жінки, 3 пасажирів. Стан їх середньої важкості. Травми – струс мозку, перелом плеча, хворих кладемо на дообстеження», – розповіла лікарка приймального відділення міської лікарні Юлія Ярмолюк.
На місці аварії журналісти поспілкувалися із сином водія пасажирського буса. Андрій Лукінчук розповів: його 61-річний батько віз людей з похорону у Луцьку в село Гаразджа. «Водій того Мерседеса блимав сусідній машині в лівій смузі, щоб він йому дав дорогу. Мій тато їхав в правій смузі. Той різко перелаштувався вправо і от... Гляньте на гальмівний шлях».
22-річний водій легковика був тверезим, кажуть правоохоронці, наразі його затримали. За фактом дорожньо-транспортної пригоди поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Vasyl Показати IP 7 Вересня 2020 20:39
Права купив, машину купив, від тюрми відкупиться, у нас же це "нормальна" ситуація. А взагалі, в усьому винна безвідповідальність і байдужість, це напевно в українців в крові вже. Дуже шкода людей які безневинно постраждалим і загинули.
Оксана Показати IP 7 Вересня 2020 21:55
І куди той хлопець так спішив? Людей вбив, покалічив. Діти у лікарні. Може й відкупиться. Але вбивцею залишиться на все життя.
Vasyl до Оксана Показати IP 7 Вересня 2020 22:16
Деяким людям не так страшно залишитися вбивцею на все життя, як іншим, у кожного різне ставлення до цього. Є велика частина людей які не можуть і не уявляють переживання інших, в них емоції примітивні, базуються на диких інкстинтах

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus