USD 40.00 40.35
  • USD 40.00 40.35
  • EUR 40.10 40.45
  • PLN 10.00 10.25

Повітряні сили ЗСУ крилатими ракетами знищили російський корабель

26 Грудня 2023 08:27
Близько 3 години ночі у районі Феодосії в окупованому Криму пролунали вибухи, за даними Телеграм-каналів, нібито було підірвано корабель з іранськими боєприпасами, в порту виникла пожежа.

Командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук підтвердив, що українські захисники підірвали в окупованій Феодосії російський великий десантний корабель «Новочеркаськ».

«Цього разу услід за флагманом ЧФ РФ – крейсером «Москва», прямує великий десантний корабель «Новочеркаськ», – написав він.

Олещук подякував пілотам Повітряних Сил та «усім причетним» за «філігранну роботу».

Читати ще: «Дякуємо Су-34 РФ за дурість»: українські сили ППО побили рекорд зі збиття літаків

Повітряні сили уточнили, що великий десантний корабель Чорноморського флоту РФ «Новочеркаськ» у районі Феодосії знищили крилатими ракетами з тактичної авіації Повітряних Сил.

Також повідомляється, що увечері 25 грудня і вночі 26 захисники збили 13 із 19 ворожих «Шахедів».

Безпілотники росіяни запускали із районів Балаклава – Крим та Приморсько-Ахтарсь – РФ.

Повітряні сили зазначають, що в результаті протиповітряного бою знищили 13 ударних БпЛА «Shahed-136/131» у межах Одеської, Херсонської, Миколаївської та Хмельницької областей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus