USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Пожежники врятували життя жінці, яку затисло в авто внаслідок ДТП в Голобах

13 Лютого 2017 16:06
Волинські вогнеборці врятували життя жінці, яку затиснуло в автомобілі внаслідок масштабної ДТП на в’їзді в селище Голоби.

Про це повідомили у прес-службі волинських рятувальників.

Нагадаємо, сьогодні вранці 13 лютого, сталася масштабна ДТП на автодорозі, сполученням «Ковель-Луцьк» поблизу селища Голоби Ковельського району.

Автомобіль «Volvo», під керуванням 56-річного громадянина Польщі, зіткнувся з останнім автомобілем колони, яка очікувала відкриття залізничного переїзду. Внаслідок ДТП пошкоджено 5 автомобілів, дві вантажівки, мікроавтобус і два легкових автомобілі. Травмовано троє осіб, серед них - 2 річна дитина.

О 7:57 до служби порятунку поступило повідомлення про дорожньо-траспортну пригоду на трасі Ковель-Луцьк поблизу залізничного переїзду села Свидники Ковельського району. Внаслідок аварії отримала травми жінка – пасажирка легкового автомобіля ЗАЗ.

Після розтягування трьох автівок, рятувальникам вдалося за допомогою гідравлічного інструменту розтиснути автомобіль ЗАЗ і деблокувати постраждалу з автомобіля.

Врятована 48-річна жінка госпіталізована до Ковельської центральної районної лікарні.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 13 Лютого 2017 16:33
Оце синє/ помяте - Славута? Нічосі! В такій ДТП зазвичай не виживають..
555 Показати IP 13 Лютого 2017 20:14
Дивлячись на 40 річний Мерседес і відносно нову Славуту розумієш, що означає життя водія і пасажирів для німецьких автовиробників і для наших "богів автопрому". Дуже красномовна картинка для тих хто кричить про підтримку вітчизняних автовиробників, про працівників заводів які залишаться без роботи, якщо пустити в Україну дешеві європейські автомобілі. і т п. За таку якість треба не те, що з роботи звільняти, а садити і надовго.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus