USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Право на владу»: Ігор Палиця – в ефірі телеканалу «1+1». Відео

14 Листопада 2019 22:37
Народний депутат від Луцька Ігор Палиця став гостем суспільно-політичного ток-шоу телеканалу «1+1» «Право на владу».

14 листопада, у прямому ефірі Ігор Палиця разом з гостями ток-шоу обговорили резонансну тему відкриття ринку землі в Україні. Переглянути ефір можна онлайн за посиланням.

Ефір розпочався о 22:30 на телеканалі «1+1».
Читайте також: «Я не дам розікрасти українську землю», – виступ Ігоря Палиці у Верховній Раді

13 листопада Верховна Рада зробила перший крок до того, що українці зможуть продавати й купувати землю, та у першому читанні 240 голосами підтримала відповідний законопроект. Чи з'явиться в українських чорноземів ефективний власник чи, навпаки, справдяться страхи про скупівлю землі олігархами та транснаціональними корпораціями — на ці та інші хвилюючі суспільство питання представники влади та експерти шукатимуть відповідь в ефірі ток-шоу.

До студії запрошені: голова Верховної Ради України Дмитро Разумков, голова фракції партії ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко, співголова депутатської фракції партії «Опозиційна платформа — За життя» Юрій Бойко, народний депутат від групи «За майбутнє» Ігор Палиця, народний депутат від фракції партії «Слуга народу» Микита Потураєв, співголова фракції партії «Європейська солідарність» Артур Герасимов, голова комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики Микола Сольський, народний депутат від фракції партії «Слуга народу» Мар’ян Заблоцький, народний депутат від фракції партії «Голос» Юлія Клименко, уповноважений президента України із земельних питань, власник агрофірми «Агродар» Роман Лещенко, боєць-доброволець, засновник фермерського господарства «Файна Беррі» Микола Стецьків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus