USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Правоохоронці розшукують екс-депутата облради

20 Березня 2013 12:54
Директор комунального підприємства та екс-депутат обласної ради Олександр Вікторов, якого засудили за «торгівлю» місцями на кладовищі, зник.

Так, п’ять років позбавлення волі отримав депутат обласної ради та директор «Луцького спеціалізованого комбінату комунально-побутового обслуговування» Олександр Вікторов за фактом вимагання та отримання хабарів, привласнення грошових коштів. Спільно із майстром вищеназваного комбінату вони отримали хабарі у розмірі 38 тисяч гривень.

Нагадуємо, що Олександр Вікторов,зокрема, вимагав кошти за виділення місць на кладовищі у селі Гаразджа. Дійшло до того, що на цвинтарі зводили так звані «макети могил», таким чином люди «бронювали» собі місце, яке найбільше вподобали.

Організація слідства встановила 7 епізодів злочинної діяльності. Вона тривала з березня 2009 року до вересня 2011 року. Його вина доведена, призначили покарання 5 років і 6 місяців позбавлення волі, а згодом, після повторного перегляду справи - на 5 років. Утім, наразі вирок привести у виконання неможливо, тому що місце знаходження Олександра Вікторова невідоме.

Слідчі органи зверталися до суду з клопотанням тримати обвинувачуваного під вартою. Але суд у такому клопотанні відмовив. Тому депутат був на підписці про невиїзд. Однак, вже з лютого його оголосили в розшук.

«Вікторов утік! У разі, якщо в когось є інформація про місцезнаходження Вікторова, звертайтеся у правоохоронні органи», - наголосив начальник відділу прокуратури Волині Володимир Заплотинський.

«Був тривалий судовий процес. На сьогодні вирок привести у виконання неможливо, бо Вікторов утік», - додав посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Петро Показати IP 20 Березня 2013 14:54
А куди ви дивились, коли після суду він розгулював по вулицях і в центрі. Як таке взагалі може бути?
ВОКЕР Показати IP 20 Березня 2013 14:57
...а винагорода буде? Для техаських рейнджерів?
adams Показати IP 20 Березня 2013 15:26
Треба викликати ДЖАНГО)))
Галина Показати IP 20 Березня 2013 16:25
Накивав п"ятами, на Канарах відпочиває.Ото дурак би був,щоб сидів і чекав доки тебе посадять,коли бабла немеренно.Це все наперед сплановано,кого наша міліція посадила, а нікого?
Старший економіст до Галина Показати IP 20 Березня 2013 19:02
Галино, яка Ви підозрітєльна і передбачлива, читайте виніматєльно! При чому тут міліция?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus