USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Представники Порошенка пропонували ділитись прибутком, – екс-нардеп Крючков

17 Квітня 2019 13:16
Колишній нардеп Дмитро Крючков, екс-керівник компанії «Енергомережа» розповів про контакти з оточенням президента, які начебто пропонували йому ділитися прибутком.

Про це Крючков, якого НАБУ підозрює у махінаціях в енергетичній сфері, заявив під час засідання суду з обрання йому запобіжного заходу, пише НВ.

За його словами, він отримав пропозицію ділитись прибутком від представника Петра Порошенка, однак ім‘я представника Крючкова не назвав.

Пізніше, за словами екс-депутата, до нього звернувся соратник президента, Ігор Кононенко, і «попросив ввести нового голову НКРЕ Дмитра Вовка у курс справ».

Крючков, у свою чергу, назвав Вовка непрофесійним і підкреслив, що ніяких фінансових стосунків з ним не мав.

«В рамках договорів між Запоріжжяобленерго, Дніпроспецсталлю та Енергомережею всі рахунки на 100% оплачені і немає жодних претензій. Як бачимо, тут слідство повністю сфальсифікувало факт звинувачення», – цитує екс-нардепа Громадське.

Нагадаємо, що журналісти Схем стверджують, що екс-депутат Верховної Ради від партії Батьківщина Дмитро Крючков через керовану ним компанію «Енергомережа» організовував у 2015 році схеми виведення коштів з державних енергопостачальних компаній (обленерго) в інтересах, зокрема, бізнесменів Ігоря та Григорія Суркісів, а також народного депутата з фракції БПП Ігоря Кононенка.
15 квітня Крючков був екстрадований до України з Німеччини.

Детальніше про те, хто такий Крючков і чим його свідчення можуть бути небезпечні для Порошенка і Кононенко можна прочитати тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
волиняка Показати IP 17 Квітня 2019 14:17
Суркіси! Продавайте Динамо і не ганьбіться, не затягуйте ще титулований клуб у свої афери! Видно, що ви не можете розвивати клуб, а після цих всіх махинацій у вас не буде грошей утримувати команду і тоді ще гніву уболювальників вам не уникнути!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus