USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Команда Зеленського звинувачує оточення Порошенка у співпраці з росЗМІ

29 Квітня 2019 20:16
У команді Володимира Зеленського підозрюють оточення чинного президента Петра Порошенка у співпраці з російськими медіа з метою дискредитації переможця президентських виборів.

Про це йдеться у заяві, оприлюдненій у понеділок командою Зеленського, передає Українська правда.

«Протягом останніх кількох днів людьми з оточення Петра Порошенка було сфабриковано одразу кілька відверто брехливих новин, які, тим не менше, розійшлися у ЗМІ. У тому числі, російських. Це наштовхує на висновок про тісну співпрацю близького кола Порошенка з російськими медіа з метою дискредитації новообраного президента України», – йдеться в заяві.

У команді Зеленського навели приклади фейків, які вони пов’язують із оточенням Порошенка.

Серед них – неправдиве повідомлення нардепа від БПП Володимира Ар’єва про те, що на відпочинку в Туреччині поряд із Зеленським під час приготування шашлику був помічений німецький політик Грегор Гізі, який лобіює інтереси Росії в ПАРЄ в питаннях санкцій проти РФ. Зазначається, що Ар’єв за цей пост вибачився, але повідомлення вже було поширене у ЗМІ.

Ще один фейк стосувався нібито відпочинку Зеленського на яхті олігарха Ігоря Коломойського та його зустрічей і переговорів із представниками Владислава Суркова та Віктора Медведчука, який поширив російський Telegram-канал «Незигарь».

У команді Зеленського заявляють, що «ця брехня набула розголосу серед відданих прихильників ще діючого гаранта Конституції, а також у засобах масової інформації».

Також повідомляється, що під час відпочинку Зеленського в Туреччині на закриту територію готелю пробралися журналісти телеканалу «Росія», які представилися гостями готелю і навіть сфотографувалися із Зеленським, а потім намагалися організувати провокацію.

«Питання – кому це вигідно? Відповідь очевидна», – заявили в команді Зеленського.

«Дехто не готовий з гідністю прийняти свою поразку, його оточення каламутить прозору воду, намагаючись приховати власні недобросовісні дії, у тому числі, використовуючи у своїх маніпулятивних інформ-атаках представників медіа», – йдеться у заяві.

У команді Зеленського додали, що «відповідальність неминуча, і вона вже незабаром».

«Адже короткостроковий та досить неспокійний відпочинок Зеленського вже завершився. Він повертається до справ. Для декого вони можуть стати кримінальними», – йдеться у тексті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
люстра Показати IP 29 Квітня 2019 22:08
Депутат Берлинского городского парламента от партии "Альтернатива для Германии" Гуннар Линдеманн считает, что действующего президента Украины Петра Порошенко необходимо отдать под международный трибунал.
проти всіх Показати IP 29 Квітня 2019 22:48
Нічого дивного на даний час, що українцю добре то москалю смерть і навпаки, що для українця зле то для москалів цукерка, на даний час руські ЗМІ підбирають все гофно що в нас виходить і перетворює його на інформаційну цукерку для свого телезомбованого народу, але найстрашніше те що наша нація також живе голубим екраном...
пенсіонери Показати IP 30 Квітня 2019 01:42
Оточення Порошенка співпрацює з російськими ЗМІ для дискредитації Зеленського - ГАНЕБНОГО КРАДІЯ ПЕНСІЙ петька порошенка З КОНФІСКАЦІЄЮ САДИТИ ДОВІЧНО НА НАРИ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus