USD 40.65 41.05
  • USD 40.65 41.05
  • EUR 40.80 41.15
  • PLN 10.00 10.20

Представили нового головного поліцейського Волині

24 Травня 2024 11:23
У Луцьку представили нового керівника поліції Волинської області Олега Сліпчука.

Про це інформує пресслужба поліції області.

Заступник Голови Національної поліції України Геннадій Федорюк представив особовому складу волинської поліції та представникам влади і правоохоронних структур нового очільника ГУНП області – полковника поліції Олега Сліпчука. До цього новий начальник підрозділу працював на керівних посадах в Київській, Хмельницькій, Дніпропетровській областях.

Полковник Олег Сліпчук зазначив, що робота в поліції ніколи не була легкою. Він подякував Міністру внутрішніх справ, Голові Національної поліції за довіру очолити колектив волинської поліції.

«Сьогодення диктує нам складні умови, і рішення, які приймає поліція, бувають непростими, але вони повинні бути виваженими і законними. Готовий виконувати задачі, приймати рішення і відповідати за них», – сказав Олег Сліпчук.

Як інформували, колишній керівник ГУ НП у Волинській області Юрій Крошко перевівся на службу до центрального апарату Національної поліції України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus