USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Потужна база для розвитку футболу: Президент УАФ Андрій Павелко завітав на Волинь

20 Травня 2022 20:03
Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко з робочим візитом перебуває на Волині.

Спільна зустріч начальника обласної військової адміністрації Юрія Погуляйка, голови обласної ради Григорія Недопада та президента УАФ Андрія Павелка відбулася 20 травня у стінах головної адмінбудівлі краю, повідомили у Волинській ОВА.

Також в зустрічі взяв участь президент Волинської асоціації футболу Віталій Кварцяний.

"Говорили про шляхи підтримки спорту регіону та країни загалом в умовах воєнного стану та відновлення його роботи задля підтримки наших захисників. Наразі є багато проблемних питань, але заради перемоги подолаємо все.

Загалом, як відзначив Юрій Погуляйко, у Волинській області досить потужна база для розвитку футболу. Є багато гарних наставників, перспективних гравців та матеріально-технічна база. Усе це сьогодні планують представити гостям", – йдеться в повідомленні.

Як додав Григорій Недопад, Волинь має достатньо розвинену тренувальну базу, є сучасні футбольні поля, а також талановиті спортсмени.

«На жаль, з міркувань безпеки ми відмовилися від масових заходів, але у нас є домовленості з Польщею щодо проведення змагань, тому переконаний, що наші спортсмени будуть в хорошій фізичній формі і не втрачатимуть навичок», – зазначив голова обласної ради.

Андрій Павелко висловив сподівання, що український спорт і, зокрема, футбол матимуть розвиток і перспективу. Він також подарував унікальну форму з прапорами країн, які підтримують Україну, та з назвами міст героїв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
федерал Показати IP 20 Травня 2022 21:18
Їздить по регіонах і голоси на переобрання на посаду збирає і це під час війни?! Футболочками вирішив купити голоси?! :))) Дуже непорядна, слизька людина і аферист!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus