USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Президенту вигідно, щоб Насіров зник, – нардеп

18 Березня 2017 12:42
Президент Петро Порошенко зацікавлений у тому, щоб відсторонений голова Державної фіскальної служби Роман Насіров утік з країни.

Про це в кулуарах парламенту заявив позафракційний депутат Юрій Дерев'янко, пише Gazeta.ua.

"Насіров - ключова ланка в усіх корупційних потоках, які рухаються через фіскальну службу. Це і відкати, пов'язані з поверненням ПДВ, і кошти, які відтермінували щодо Онищенка, і всі "наїзди", і порушені податковою міліцією кримінальні справи щодо підприємців, а потім за гроші закриті, це і контрабанда на митниці. Тому Насіров - надзвичайно цінний свідок проти президента, його вертикалі. Не вірю, що чиновник рівня Насірова може приймати рішення і сприяти підтримці корупційних потоків без згоди вищого керівництва держави. Це неможливо.

Президенту завжди було вигідно, щоб він зник. Тому в суді першої інстанції вони створили для цього всі умови. Так і було б, якби не активісти, які прийшли під суд", - сказав Дерев'янко.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПІСЛЯ НАСІРОВА БУДУТЬ ЗАТРИМАНІ ГОНТАРЕВА ТА КОНОНЕНКО, - ПОЛІТИК

Як відомо, керівнику Державної фіскальної служби Роману Насірову інкримінують надання податкової позики для низки підприємств, пов'язаних із "газовою справою" екс-нардепа Олександра Онищенка.

У ніч на 7 березня Солом'янський райсуд Києва обрав Насірову запобіжний захід - тримання під вартою строком на 60 діб з альтернативою застави 100 млн грн.

САП просила суд призначити 2 млрд грн застави.

16 березня дружина Насірова внесла за нього заставу. Відсторонений керівник ДФС вийшов із СІЗО. На нього наділи електронний браслет.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Кастрюлька Показати IP 18 Березня 2017 13:53
Добре було б, щоб вони там всi позникали, ще й б активiстiв з собою прихопили
Лікар до Кастрюлька Показати IP 18 Березня 2017 15:01
Ти ніби недолюблюєш активістів. Що вони тобі зробили? Чи ти рошеном торгуєш в ордло?
Анонім до Лікар Показати IP 18 Березня 2017 15:33
пані лікарю.перепрошую,а ви дійсно з Ліпин? то активісти прийдуть до вас і перевірять побори
Лікар до Анонім Показати IP 18 Березня 2017 16:11
Я дійсно з Ліпин, але, зауважте - не пацієнт, а лікар. Активістам завжди раді, готові до співпраці у спільній справі блокування доріг. Здоров'я всім!
Анонім до Лікар Показати IP 19 Березня 2017 12:11
судячи з риторики то ви таки пацієнт!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus