USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У дворі на Карбишева з'явиться дитячий ігровий комплекс

24 Липня 2019 10:46
Депутат Луцької міської ради, укропівець Юрій Безпятко зустрівся з мешканцями будинку 2б, що на вулиці Карбишева. Люди давно хотіли поспілкуватися про проблеми будинку та прибудинкової території.

На зустріч депутат завітав не з порожніми руками. Привіз 10 банок фарби та лавку. Подарунку люди щиро зраділи. Адже, відколи живуть у цьому будинку, до них не приїжджали депутати, не цікавилися їхніми проблемами. Тому усі питання, які виникали, люди змушені були вирішувати власними силами, пише пресслужба УКРОПу.

«Ми щиро дякуємо Юрію Володимировичу і сподіваємось з його допомогою вирішити низку проблем, які пов’язані з нашим будинком, - розповідає мешканка будинку пані Лариса. – Цей будинок здавали ще в 1991 році, тому місцями на площадках почали псуватися дерев’яні рами вікон, які слід замінити на енергозберігальні. Потребує утеплення і сам будинок, потрібно замінити труби в підвалі. І, звісно, провести капітальний ремонт прибудинкової території».
Тим часом депутат зауважив, що вирішити усі проблеми одночасно немає можливості.

«А тому – будемо вирішувати поступово, - наголосив Юрій Безпятко. – Наразі ми вирішили до Дня незалежності встановити в дворі ігровий комплекс, адже в будинку багато дітей. Опісля – візьмемося за ремонт та наведенню благоустрою у дворі. Щиро хочу, щоб жити в нашому місті було комфортно і затишно. Однак про наведення благоустрою потрібно дбати разом. Тому я сподіваюся на підтримку місцевих жителів. Адже тільки разом ми зможемо зробити все задумане».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Да Показати IP 24 Липня 2019 10:51
Выборы в местные рады возможно скоро! жильцы просите...
Мешканка будинку Показати IP 24 Липня 2019 11:15
Давно пора розчистити двір від тих гаражів, а то дітям немає місця де гратися. Після демонтажу незаконно встановлених металевих гаражів з'явиться місце для дитячого майданчика і лавочок. Сподіваюся, депутат доведе справу до кінця.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus