USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Про що Порошенко розповідав на зустрічі з виборцями у Рожищі

15 Січня 2019 17:43
У рамках передвиборчого «Томос-туру» Петро Порошенко прибув у Рожище.

Перед місцевим будинком культури зібралось близько тисячі волинян, проте в залу місцевого будинку культури пропускали лише тих, хто є у спеціальних списках. Інші ж змушені були очікувати можливості побачити президента на вулиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПЕРЕДВИБОРЧИЙ «ТОМОС-ТУР»: ПЕТРО ПОРОШЕНКО – З ВІЗИТОМ НА ВОЛИНІ. ТРАНСЛЯЦІЯ
У залі глава держави зазначив, що перемога церкви у плані отримання Томосу про автокефалію не менший здобуток, ніж той, котрий здобувають наші хлопці на сході України.

Опісля Томосу президент перейшов до теми економічного розвитку країни та реформ.
Так, очільник країни зауважив, що за гроші, які вдалося конфіскувати в екс-президента Віктора Януковича, вже збудовано заводи для боєприпасів і гуртожитки для військовослужбовці.

У виступі президент також закликав не слухати популістів, п’ятої колони Кремля й об‘єднуватися навколо віри в Україну, не оминув і тем безвізу.

Він нагадав, що ще пару років тому отримання Україною безвізу вважалося нереальним.

«Якщо ми будемо разом, якщо ми боротимемося за нашу країну, в нас усе вийде», - акцентував президент. І додав, що майбутні вибори – це можливість продовжити прямувати в обраному чотири роки тому напрямку.
Нагадаємо, 15 січня Петро Порошенко прибув на Волинь. Сотні людей за розпорядженням голови Волинської ОДА Олександра Савченка звезли з районів області, аби забезпечити масовку з потрібних людей президенту в Луцьку. Пасажирські автобуси, у тому числі шкільні, з людьми з різних районів області приїхали до обласного центру перед приїздом Порошенка. Аби приховати цей факт, людей висаджували не в центрі міста, де була запланована зустріч із гарантом, а на вулицях Набережній та Шевченка.

Далі гарант прибув у Ківерці. Спочатку президент виступив перед натовпом біля місцевого будинку культури. В оточенні охоронців він розповів про Томос та подякував усім за молитву, завдяки якій його отримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus