USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Прокурор САП про «велику» заставу Дубневича: в його деклараціях 6 млн грн, майже €1 млн, понад $2 млн

1 Листопада 2019 21:28
Слова нардепа Ярослава Дубневича про відсутність у нього 93 млн грн на внесення застави, «не повною мірою відповідає дійсності».

Про це заявив прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Віталій Пономаренко, повідомляє УНІАН.

«На думку сторони обвинувачення, це не повною мірою відповідає дійсності», — сказав Пономаренко, коментуючи заяву Дубневича.

«Понад 6 млн грн, понад 2 млн доларів, майже мільйон євро, вклади в банках, 91 об'єкт нерухомості — квартири, будинки, земельні ділянки. Все це зазначено в його (Дубневича — ред.) деклараціях», — додав прокурор.

Нагадаємо, прокурори САП просять суд заарештувати Дубневича з правом на внесення застави розміром 93 млн гривень.

31 жовтня Верховна Рада зняла недоторканність з нардепа Дубневича. Генпрокурор Руслан Рябошапка особисто повідомив йому про підозру.

НАБУ вручило нардепуЯрославу Дубневичуповідомлення про підозру в причетності до заволодіння 93 млн гривень коштів Укрзалізниці.

За даними слідства, бувши головою парламентського комітету з питань транспорту, Дубневич міг бути причетний до махінацій при проведенні держзакупівель для потреб Укрзалізниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus