USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Пронь читав вірші, а Ющик згадав про совість

17 Грудня 2011 14:01
Виконавча служба на Волині входить до шістки кращих в Україні.

Про це стало відомо під час урочистих зборів з нагоди відзначення Дня працівників виконавчої служби 16 грудня у стінах Луцької РДА.

На свято запросили працівників «юридичних» професій, правоохоронців та всіх, хто причетний до виконавчої служби.

Начальник головного управління юстиції у Волинській області Ігор Оксенчук подякував службовцям за роботу, яку вони виконують. Він наголосив, що їхня професія є нелегкою та відповідальною. Адже їм доводиться постійно спілкуватися із людьми та стежити за дотриманням закону у державі.

Оксенчук не лише розповів історію створення та розвитку виконавчої служби на Волині, але й відзначив її успішну діяльність протягом 2011 року. Про результативність роботи, з його слів, говорить те, що виконавча служба на Волині перебуває в шістці кращих в Україні.

Оксенчук відзначив і те, що цього року стягнуто рекордний обсяг виконавчого збору – 4,428 мільйона гривень.

«А це дуже серйозний показник. Ці кошти ідуть в державу. Вони наповнюють наш бюджет», - наголосив посадовець.

Депутат Волинської облради Петро Пронь розповів, що «з виконавчою службою ніколи справи не мав», а тому, за його словами, про діяльність цієї структури напередодні заходу розповіла його дочка.

«Я нарахував у залі 64 жіночки. Дізнавшись вчора про вашу роботу, – я вам не завидую. І вашим чоловікам теж. Мені в якісь мірі жалко вас, адже ви часто йдете до людей, які вас не завжди хочуть бачити та не завжди чекають», - поспівчував представницям прекрасної половини людства депутат.

За словами Проня, його тішить, що у виконавчій службі працюють переважно молоді люди.

«Я подивився в зал – тут одна молодь. Це свідчить, що держава шагнула вперед. Це добре, що молодь працює у вашій службі. Старшим з цим треба змиритися. Кожному овочу свій час, як то кажуть»,- зазначив депутат.

Також Пронь зізнався, що пише вірші. З його слів - всі вони про кохання. Один з віршів він прочитав присутнім. Присвятив його жінкам у виконавчій службі.

Заступник голови ОДА Станіслав Ющик теж привітав службовців зі святом. Він наголосив, що «нелегка це робота переконати та змусити порушника – виконати судове рішення».

«Ясно, що є недоліки. Та де їх тільки немає. Все в нас буде краще, якщо ви будете краще робити і краще думати. Хочеться завершити афоризмом: «Совість мучить не того, кого треба, а того, в кого вона є». Хочу побажати, щоб у вас і в нас усіх була совість, але щоб ми працювали так, щоб нас не мучила» - сказав він.

Секретар Луцької міськради Григорій Пустовіт у вітальному слові зазначив, що робота працівника виконавчої служби є «надзвичайно складна та відповідальна».

«Ваша робота вимагає від вас моральних людських якостей. Ви не просто забезпечуєте виконання рішень суду. Ви є гарантами захисту прав людини», - зауважив він.

Пустовіт побажав присутнім добробуту у родинах, міцного здоров’я, наснаги та успіху у роботі.

Заступник голови Апеляційного суду Волині Анатолій Хомицький зауважив, що суди області зацікавлені у співпраці з виконавчою службою.

«Бо гріш ціна нашій роботі, якщо судові рішення не будуть виконуватися» - сказав він.

Кращих працівників виконавчої служби відзначили грамотами та подяками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
СБУ Показати IP 17 Грудня 2011 14:40
Всіх- на нари
Петя Показати IP 17 Грудня 2011 15:13
А як ви, вельмишановні, робите акти оцінки майна від неіснуючих оцінюваців. Я думаю, той кому треба- почитає.
ПЕНСІОНЕР Показати IP 17 Грудня 2011 20:26
А чому виконавча служба не заставляе пенсійний фонд виплачувати присуджені судами заборгованості по пенсіях.
Васько Показати IP 18 Грудня 2011 10:15
Цікаво,чи пан Ющик знає що таке совість,у нього по-моєму крім жовчі і ненависті до людей ніц нема.
555 Показати IP 18 Грудня 2011 15:02
"Оксенчук не лише розповів історію створення та розвитку виконавчої служби на Волині, але й відзначив її успішну діяльність протягом 2011 року." нехай,краще, розповість, яким він шляхом та методами прийшов до цієї посади, та про моральний "облік" своїх підлеглих у районах.
поет Показати IP 18 Грудня 2011 15:41
Пронь вже 47 років читає свої два віршики на дві строфи. Щось кориснішого за своє довге життя йому зробити не вдалось.
Горохівець Показати IP 19 Грудня 2011 17:01
Ігор Оксенчук подякував: «А це дуже серйозний показник. Ці кошти ідуть в державу. Вони наповнюють наш бюджет», - наголосив посадовець. Так то воно так, але там їх знову ВКРАДУТЬ!
Горохівець Показати IP 19 Грудня 2011 17:03
Вірші ПРОНЯ. це досить чіткий діакгоз, це клініка...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus