USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Процес пішов»: Арестович попередив про підготовку Росії до нових наступальних операцій

6 Січня 2023 17:47
Радник Офісу президента України Олексій Арестович прокоментував підготовку росіян до нових наступальних операцій.

Про це пише УНІАН.

«Російські «мобіки», якраз ті, яким пощастило, яких відразу не закинули на фронт, які там 2-3 місяці готувалися, вони поповнили кадрові частини. Зараз ці частини акуратненько, по роті, по батальйону, починають заводити на фронт. Це не десятки тисяч, це поки десяток тисяч. Але процес пішов, вони будуть накопичуватися, вже накопичуються», – говорить Арестович.

Арестович зазначив, що біля Бахмута Росія зосередила 200 000 військовослужбовців, але ця цифра не повинна лякати українців, тому що підготовлених бійців серед цієї кількості окупантів мало.

Читати ще: ISW назвав цілі Путіна в оголошенні різдвяного перемир’я

«Треба зробити так, щоб ця спроба наступати була остання для Російської Федерації. А ось це головне завдання, саме це завдання обговорюється зараз міжнародними партнерами, сьогодні було засідання Ставки Верховного Головнокомандувача, де теж обговорювалися всі ці питання, а саме, як зробити так, щоб наступ був останнім для РФ», – наголосив Арестович.
Арестович також додав, що, незважаючи на недалекоглядні уми командирів армії РФ, все ж окупанти зрозуміли, що варто відмовитися від наступу в Запорізькій або Харківській областях. Всі сили Росія кине на Донбас, каже радник ОП.

Читати ще: Жданов розповів, коли Путін може піти в новий великий наступ в Україні

Президент Володимир Зеленський раніше заявив, що наступні пів року будуть вирішальними у протистоянні з Росією. У той же час Олексій Арестович попередив, що в січні і лютому рашисти будуть активно наступати, щоб перехопити ініціативу на полі бою.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний також солідарний з думкою про те, що Росія готує велику кількість солдатів для наступу. На його думку, російські війська спробують штурмувати столицю України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 6 Січня 2023 19:06
2-3 тижні?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus