USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Протиударні та водонепроникні: луцький волонтер виготовляє потужні павербанки на фронт

26 Березня 2023 08:08
Луцький волонтер власноруч створює потужні павербанки та передає їх військовим. Така зарядна станція, як розповідає чоловік, унікальна, адже не боїться ні води, ні сильних ударів об землю.

Корпус такого павербанка виготовлено з профільної металевої труби, йдеться в сюжеті 12 каналу.

Таких пристроїв Олег Бондарук уже зробив і передав на фронт понад десяток. Чоловік має освіту радіотехніка, однак працював на виготовленні меблів. Після початку повномасштабної війни почав волонтерити, а згодом став виготовляти зарядні станції різної форми та потужності.

Його павербанки протиударні та водонепроникні. Щоправда, для герметичності довелося відмовитися від звичних портів і використати інший роз’єм, тому для комфортного користування потрібен інвертор із USB-виходами. Щоб зарядити такий потужний павербанк, потрібна спеціальна зарядка. Її теж виготовляє Олег Бондарук.

Загалом увесь комплект з інвентором вартує близько 25 тисяч гривень. За роботу волонтер коштів не бере.

«На війні потрібні такі зарядні станції. Вони повинні бути як снаряди», – наголошує Олег Бондарук і додає, що масштабувати виробництво павербанків поки не виходить, але свою роботу він продовжуватиме до перемоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus