USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Причиною пожежі в дитячому таборі «Вікторія» був кип'ятильник

17 Листопада 2017 21:20
Пожежа у дитячому таборі «Вікторія» в Одесі, яка забрала життя трьох дітей, виникла через увімкнений кип'ятильник.

Про це йдеться у експертному висновку, передає Новое время.

"Слідчі та експерти просили два місяці на висновки про причини пожежі, сьогодні акт експертизи став публічним. Пожежа сталася по причині забутого та увімкненого звичайного дешевого кип'ятильника в одній із кімнат, де мешкав вихователь", - заявив радник начальника одеської поліції Руслан Форостяк.

Нагадаємо, в ніч з 15 на 16 вересня в дитячому таборі «Вікторія» згоріла двоповерхова дерев’яна будівля, де відпочивали учасники танцювального ансамблю «Адель». Внаслідок пожежі загинули троє дітей, ще двох було госпіталізовано.

У цій справі четверо підозрюваних, серед них — директор табору Петрос Саркисян, якого 15 листопада випустили під заставу, відповідальна за пожежну безпеку старша вихователька Наталія Янчик, яку 28 вересня суд відпустив на поруки.

Також оголосили підозру працівнику ДСНС. За даними слідства, він не вжив необхідних заходів щодо часткового або повного зупинення роботи табору. Хоча був належно проінформований, що на об’єкті упродовж 2016-2017 років виявлено та задокументовано низку суттєвих порушень у сфері техногенної та пожежної безпеки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus