USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Приходьте на сесії» – звернення депутатів до БПП та «Самопомочі»

6 Липня 2017 15:20
Депутати Луцької міської ради звернулися до представників БПП та «Самопомочі», які не відвідують засідання сесій міськради.

Про це йшлося під час засідання позачергової 27-ї сесії Луцької міської ради 6 липня.

«Приходьте на сесії Луцької міської ради. Люди вибирали вас не для того, щоб ви їх пропускали», – наголосив депутат Сергій Була.

Окрім того, обранець громади зауважив, що Юлії Вусенко, яка в результаті поновлення на посаді та подальшого звільнення все ж таки отримає заробітну плату, варто витратити ці кошти на благодійність.

«Зважте всі моменти і використайте ці гроші з благодійною метою. Так буде відверто і чесно», – такі слова скерував Сергій Була до Юлії Вусенко.

Депутат Євгеній Ткачук, своєю чергою, відзначив, що звернення, яке депутати міськради направили до Верховної Ради України з вимогою негайного призначення виборів мера міста, має показати лучанам, хто зацікавлений у тому, аби «міський голова був вибраний».

«Ми делегували це звернення, аби лучани побачили, хто в міськраді працює та хто хоче, щоб за мера Луцька голосували самі містяни», – сказав Євген Ткачук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus