USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Приставив пістолет до голови господаря та зламав ніс: судили волинянина, який увірвався в чужий будинок

6 Серпня 2022 19:44
На Волині судили чоловіка, який, з'ясовуючи стосунки, із пістолетом увірвався в помешкання односельця та зламав йому ніс.

Як йдеться у матеріалах справи Турійського районного суду, інцидент стався 19 жовтня 2020 року.

Того дня волинянин із знайомим розпивав спиртні напої, і останній під час застілля поскаржився на односельця. Добряче підігріті спиртним, товариші вирушили з’ясовувати стосунки.

Підійшовши до будинку так званого кривдника, обвинувачений почав скандалити із ним. Господар, аби уникнути суперечки, спробував зачинитися в помешканні. Проте хуліган почав штовхати двері, які зсередини тримав чоловік. А потім ще й кілька разів з пневматичного пістолета через отвір вистрелив у господаря, завдавши йому травм.

Прорвавшись все ж у помешкання, зловмисник приставив пістолет до голови чоловіка та наказав стати на коліна й закласти руки за голову. Після цього вдарив його ногою в обличчя, зламавши ніс та завдавши численних синців. Дебошира затримали правоохоронці.

У суді обвинувачений визнав провину та зазначив, що хотів лише налякати постраждалого, з'ясовуючи стосунки між ним та його знайомим. Також він наголосив, що щиро розкаюється.

Постраждалий, своєю чергою, розповів, що кривдник відшкодував йому збитки та попросив вибачення. Тому він також просив суд суворо його не карати.

Суд призначив обвинуваченому п'ять років позбавлення волі, проте звільнив від відбування призначеного покарання з випробуванням, якщо він протягом іспитового строку в три роки не вчинить нового кримінального правопорушення. Крім того, суд конфіскував пістолет і набої та постановив знищити їх.

Мар'яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus