USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Путін зовсім не змінився»: у США заявили, що РФ намагається «заморозити» війну в Україні

10 Травня 2022 12:05
Старший радник Конгресу США Пол Массаро заявив, що Путін намагається заморозити війну в Україні. Однак його планам можна і необхідно завадити.

Про це він написав у Twitter, пише УНІАН.

«Схоже, Путін хоче перетворити свою геноцидну війну на заморожений конфлікт в Україні. Ми не можемо допустити цього. Не втрачайте фокус. Мета – повна перемога українців», – зазначив Массаро.

На його переконання, Захід та Путін не розуміють один одного. Массаро назвав російського диктатора «гангстером, який грає в нациста».

«Річ у тім, що Путін зовсім не змінився. Він все ще переконаний, що йому все може зійти з рук. Україна стала першою сталлю, у яку він поцілив за все його правління», – додав Массаро.

Раніше подібний сценарій описував журналіст-розслідувач Христо Грозєв. Він також вважає, що Росія спробує заморозити війну в Україні, оскільки її ресурси вичерпуються.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus