USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Пинзеник розкритикував адмінреформу

11 Грудня 2010 15:59
Колишній міністр фінансів Віктор Пинзеник розкритикував адміністративну реформу, ініційовану чинною владою.

Перш за все Пинзеник схвалив скорочення кількості міністрів. "Менше міністрів - менше заважатимуть один одному, громадянам та бізнесу. За одну справу не буде кількох відповідальних, а точніше безвідповідальних посадовців", - цитує Пинзеника Канал новин 24.

Водночас екс-міністр зауважив, що ключові проблеми організації влади не вирішено. Зокрема, не вирішена проблема другого уряду у самому уряді - Секретаріаті Кабінету міністрів, керівник якого не може бути міністром.

“Фундаментальний принцип управління – за кожну справу відповідає одна особа – не реалізовано. І надалі всі міністерства займаються вищою освітою, близько 10 - охороною здоров’я. Кожен міністр є водночас міністром фінансів. А крім них, ще 450 міністрів фінансів у парламенті”, - сказав Пинзеник.

"Така система побудови влади - це все одно, що командир взводу не підпорядкований командиру роти", - зазначив Пинзеник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ангелина Показати IP 11 Грудня 2010 17:37
А конкретно что предлагает господин Пинзеник? Может поделится с народом подробнее? Вообще, хорошо бы сообща в интернете составить разные народные программы оздоровления Украины. Думаю, там найдутся и хорошие идеи.
гость Показати IP 11 Грудня 2010 23:56
еще один всегда вискакивает какиз за угла умняга был жэ у власти чего же не делал как надо и свою вону не переубедил
вася Показати IP 12 Грудня 2010 10:01
Пензеныку осталось только коментировать
goodok Показати IP 12 Грудня 2010 10:22
а мені подобається, дуже подобається початок адмінреформи. Цей указ Президента, яким ліквідовано купа міністерств і створено їм на заміну купу агенств чи к там... Отож, всі мінстри і працівники звільняються, отримують вихідну допомогу у розмірі декількох зарплат (думаю на всіх мільйонів 20грн. точно буде) і йдуть на свою ж роботу із зміненими табличками перед входом. Непоганий подарунок перед святами. Отак, починаємо адмінреформу із тупого просирання бабла бюджету (якого ще нема доречі)
Стрийко Показати IP 12 Грудня 2010 10:59
Взагалі-то Пинзеник каже все вірно. По-суті сказаного йому немає чого відповісти. Врешті він визнав хороші елементи реформи і вказав на наступні етапи удосконалень. Мені здається, що тут не зовсім адекватний заголовок повідомлення (це закид на адресу каналу 24)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus