USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Пиза розповів, кого не люблять у Луцькраді

29 Червня 2011 13:32
Депутат Луцької міської ради, очільник Луцької міської організації «Фронт Змін» Олександр Пиза розповів що у міськраді є четверо депутатів, яких інші обранці «не дуже люблять».

Про це Пиза розповів у інтерв’ю виданню ВІП.

«Є чотири депутати, котрих колеги не дуже люблять… Є ядро, а є четвірка, котра потроху починає відходити. Але то – моя особиста думка», - сказав Пиза.

«Особливо цим відзначився Анатолій Бірюков. Також – Олена Голєва. На жаль, ще й Євген Ткачук. Виступи проти Андрія Осіпова не додали йому авторитету. І четвертий – Андрій Козюра», - перелічив депутат.

«Коли вони ініціюють якесь питання, то шанси, що за нього не проголосують, збільшуються», - вважає Пиза.

Окрім того, Пиза відзначив, що «не любить» Анатолія Бірюкова. Так, під час розмови про те, що депутати домовляються між собою перед голосуванням Пиза зазначив:

«Підходили. Як правило, це відбувається на сесії. То – перестраховка. Один раз сказав: «Так», адже знав, що зроблю інакше».

На питання, «Для чого ви так вчинили?», Пиза відповів: «Я не люблю ту людину». Пиза зізнався, що має на увазі Анатолія Бірюкова.

До того ж Олесандр Пиза зауважив, що якби Бірюков виявив бажання вступити у депутатську групу «Місто майбутнього», куди входять, зокрема, усі три депутати-«фронтозмінівці», його «певно не прийняли б».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Kex Показати IP 29 Червня 2011 14:01
Правильно що Осіпова не люблять. За що цього горлопана любити. Увесь час наїзджає на нашого мера.
Струс до Kex Показати IP 29 Червня 2011 16:01
Ви читати не навчились - Осіпов був згаданий як одна з причин чому не люблять Ткачука Е.Е. Про якого ви говорите горлопана??? На мера Романюка потрібно наїзжати аби краще працював, бо може взагалі справи запустити
дддддд до Kex Показати IP 30 Червня 2011 11:23
он на всех наежает!!!и правильно делает.одно мудачьё в сильраде собралось
до Кех Показати IP 29 Червня 2011 14:36
пане ви що читати не навчились до чого тут Осіпов:)
РЕАЛІСТ Показати IP 29 Червня 2011 17:08
А Пизу всі люблять? Хай щось би робив в тій міській раді, а, то сидить таблом торгує. Хоча там більшість таких...
Лучанка Показати IP 29 Червня 2011 18:07
Не люблять)))) це що передача Кохання з першого погляду? Хай не люблять а поважають, і голосують "з розумом" а не "за вподобаннями"
Антирагуль Показати IP 29 Червня 2011 18:11
Щось я не пойняв, що значить люблять у політиці? Чи то Пизу підставив журналюга, чи дійсно політик недосвідчений.
Міська Рада Показати IP 29 Червня 2011 18:38
Осіпов..Ткачук... Не набридло ще обговорювати? Осіпов спровокував і отримав відповідь. А те що інші вороже ставляться до цієї четвірки, я б не сказав. Мир, дружба, тиша і посмішки.
Олександр Пиза Показати IP 29 Червня 2011 18:42
Ніхто нікого не підставляв, просто подали спрощено, - йшлося про те що були моменти особистого протиставляння депутатському корпусу, чи більшості, чи фракції чи групі, що призводить до ізоляції при подання тих чи інших питань, зовні це не видно, але в будь якому разі непотрібно справи громади переносити на особисте протистояння депутатів, - незалежно від їхньої партійності. Можливо трохи складно.....
Alchak Показати IP 29 Червня 2011 22:34
Міськрада-серпентарій друзів. Далекий від спрощенного висновку "всі депутати хапуги", але такого непрофесійного складу депкорпусу не було. Збіговісько ділетантів. Кожен наррод вартий того правителя, якого має. Влада дебільна тому що хохли придурки.
ну и ну Показати IP 30 Червня 2011 12:09
Понятненько,загоняют пацанов.Ну теперь стоит написать топ 5 авторитетных депутатов,народу надо знать куда денежку нести.Очень примитивно,очень.А говорят бабы сплетницы.
Іван Показати IP 7 Липня 2011 14:26
що це ви за "ромашку" влаштували, любить не любить, робити щось треба, а то думки в голову дурні лізуть, і взагалі яка різниця лучанам хто кого любить, менше про себе треба думати...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus