USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Рада звільнила Тарана з посади міністра оборони

3 Листопада 2021 14:16
Верховна Рада на пленарному засіданні в середу, 3 листопада, звільнила Андрія Тарана з посади міністра оборони України.

Відповідне рішення підтримали 341 народний депутат, передає Укрінформ.

Як повідомлялося, міністр оборони Андрій Таран 2 листопада 2021 року подав до Апарату Верховної Ради заяву про відставку. Таран очолював Міністерство оборони України з 4 березня 2020 року.

Раніше Верховна Рада звільнила віцепрем’єра Олексія Резнікова та міністра економіки Олексія Любченка. Крім того, нардепи звільнили Романа Абрамовського з посади міністра захисту довкілля та природних ресурсів.

1 листопада віцепрем’єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков подав до Апарату ВР заяву про звільнення з посади за власним бажанням. Того ж дня члени «Слуги народу» на засіданні фракції вирішили делегувати на цю посаду народного депутата Ірину Верещук. Вони також підтримали рішення президента Володимира Зеленського щодо висунення кандидатури Резнікова на посаду міністра оборони замість Андрія Тарана.

Рада планує призначити Резнікова на посаду міністра оборони, а Верещук на посаду віцепрем’єр-міністра – міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України 4 листопада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 3 Листопада 2021 16:45
І що, це якось допоможе рейтингам, що вже біля плінтуса?
Пропоную Показати IP 3 Листопада 2021 19:11
Призначити Олю Полякову чи Олега Вінника
Я Показати IP 4 Листопада 2021 17:37
другого пол..урка поставлять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus