USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ремонт лікарні та коледжу: до обласного бюджету внесуть зміни. Оновлено

8 Жовтня 2019 12:05
Низку змін до обласного бюджету, що передбачають спрямування коштів на ремонтні роботи у педагогічному коледжі та психіатричній лікарні, погодили у профільній комісії Волиньради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 8 жовтня.

Депутати розглянули проект змін до показників обласного бюджету на 2019 рік (погодження проекту розпорядження, зміни обумовлені перерозподілом бюджетних призначень по головних розпорядниках коштів обласного бюджету та цільових субвенцій з місцевих бюджетів обласному бюджету).

Як повідомив директор департаменту фінансів Волинської ОДА Ігор Никитюк, зміни, що пропонує облдержадміністрація, пов’язані з тим, що обласному бюджету передають певні субвенції, а деякі субвенції були зменшені. Також відбуватиметься перерозподіл коштів у межах одного розпорядника. Так, обласний бюджет отримає 300 тисяч гривень з Луцького міського бюджету на проведення капітального ремонту з утепленням фасаду навчального корпусу №1 Луцького педагогічного коледжу, що на проспекті Волі, 36 у Луцьку.

Управлінням охорони здоров’я ОДА пропонувало спрямувати 1,48 мільйона гривень з коштів, які виділяли для обласної інфекційної лікарні, для обласної психлікарні для виконання ремонту даху корпусу №4, що на вулиці Теремнівській, 98, у селі Липини Луцького району. Проте, як повідомив голова бюджетної комісії Михайло Імберовський, спеціалісти оглянули об'єкт і і зазначили, що враховуючи сучасні технології, роботи можна зробити за меншу ціну. Тож депутати спрямують на ремонт даху 800 тисяч гривень.

Обласному перинатальному центру пропонували зменшити на 593 тисячі гривень видатки та спрямувати 350 тисяч гривень Волинському ОДТМО, 98,2 тисячі – на встановлення вікон у хоспісі, 42 тисячі – на придбання дитячих сумішей для дітей, народжених від ВІЛ-інфікованих.

102,1 тисячі пропонують спрямувати на співфінансування за проектом Світового банку – йдеться про реєстрацію 12 придбаних автомобілів. Для забезпечення розрахунків за енергоносії обласному патологоанатомічному бюро збільшать видатки на 202 тисячі гривень за рахунок дотації, що спрямовувалася для перинатального центру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus