USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Як у Луцьку перерозподілять видатки бюджету

4 Вересня 2018 11:38
Питання виділення коштів на ремонт сходів набережної у центральному парку та допомоги родині загиблого на сході бійця-лучанина розглядатиме виконком.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 4 вересня.

Як пояснив голова комісії Борис Смаль, засідання присвячене проекту рішення виконкому щодо перерозподілу видатків міського бюджету.

Йдеться про перерозподіл видатків за департаментом житлово-комунального господарства міськради. Пропонували збільшити видатки на капітальний ремонт сходів набережної Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки за рахунок зменшення на 300 тисяч гривень видатків на будівництво причалів на річці Стир.

Член комісії Сергій Була пояснив, що кошторисна вартість сходів становить 298 тисяч гривень. Враховуючи, що роботи можна вже розпочинати, пропонують виділити 300 тисяч.

Окрім цього, надійшло розпорядження голови ОДА, відповідно до якого з обласного бюджету виділяють 100 тисяч гривень на допомогу сім’ї загиблого бійця Георгія Ольховського.

Члени комісії рекомендували підтримати проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Інга Показати IP 4 Вересня 2018 14:01
300 тис на сходи????вони там з мармуру будуть???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus