USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Режисер з Волині Олесь Санін знімає наймасштабніший український історичний екшен

14 Травня 2021 17:26
Вийшов офіційний трейлер пригодницько-історичного екшену «Довбуш» режисера з Волині Олеся Саніна.

Фільмування одного з наймасштабніших та найамбітніших українських кінопроєктів за часів Незалежності буде відновлено на початку червня цього року, йдеться на сайті Держкіно.

Вихід фільму «Довбуш» в український кінопрокат заплановано на осінь цього року. Точну дату прем’єри творці обіцяють оголосити вже незабаром.

Події стрічки відбуваються в Карпатах на початку XVIII століття. Жорстоке правління польської шляхти змушує гуцулів тікати в гори. Двоє братів, Олекса та Іван Довбуші, опиняються поза законом і стають опришками. У пошуках помсти панам за вбивство батьків Довбушів брати стають ворогами один одному. Один прагне грошей, другий – справедливості.

Читати ще: Найдорожче кіно зняли волиняни: 10 найочікуваніших українських фільмів 2021 року

Гуцули починають повстання, яке очолює Олекса. Шляхта робить усе можливе, аби знищити Довбуша. Але він їх перехитрив. І розрослася легенда про карпатського лицаря. Легенда, що надихає покоління тих, хто бореться за свободу рідної землі. Про силу і любов Олекси Довбуша, про зраду і кривду. Про те, як він жив і як обманув смерть.
Як розповідає режисер Олесь Санін: «Для фільму ми зібрали найкращу кінематографічну команду однодумців з України, Польщі, Канади та США. Для зйомок обрали унікальні природні та історичні локації. Ландшафти, праліси та майже недоторкані сучасністю скелі та урочища, що несуть у собі силу та магію насправді дикої природи й силу вільного духу. Ми відроджували ремесла та реставрували унікальні техніки бою. Вивчали музичну, матеріальну і нематеріальну культуру часу, в якому розгортаються події фільму. І все це для того, щоб розказати неповторну історію боротьби й кохання, яка пережила століття».

Знімальний процес історичної стрічки «Довбуш» мав закінчитись минулого року, але через пандемію коронавірусу його довелось відкласти у часі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus