USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Вийшов перший трейлер історичного екшену «Довбуш», який знімав режисер з Волині Олесь Санін

7 Грудня 2021 20:47
В Україні представили перший трейлер історичного екшену «Довбуш», який знімав режисер з Волині Олесь Санін. Фільм вийде на великі екрани 12 травня 2022 року.

Про це повідомили творці фільму у Фейсбуці.

Кінострічка розповість історію українського героя, який віддав життя за свободу свого народу понад три століття тому. Творці обіцяють багато екшену, що у поєднанні зі справжніми емоціями оживить легенду про славетного Довбуша – борця за незалежність, справжнього володаря Чорногори.

«Довбуш був людиною, яка стала на захист своєї землі, захищала від загарбника! Важкі часи народжують справжніх людей! Звісно, він – герой! Чому це він робив? Бо він міг! І мені теж треба було «змогти» втілити таку фігуру на екрані! Робота над такою стрічкою, вимагала від мене (і не тільки від мене, а й від усіх до неї причетних) просто надлюдської витримки! Це, без перебільшення, найважча моя роль! А також – найцікавіша! Ми намагалися зробити нашого Довбуша максимально живим і зрозумілим для широкого кола глядачів», – заявив виконавець ролі Довбуша Сергій Стрельников.

Читати ще: Найдорожче кіно зняли волиняни: 10 найочікуваніших українських фільмів 2021 року

Дія фільму відбувається в Карпатах у XVIII столітті. Двоє братів, Олекса та Іван Довбуші, опиняються поза законом і стають опришками. У пошуках помсти панам за вбивство батьків брати стають ворогами один одному. Один прагне грошей, інший – справедливості.

Гуцули починають повстання, яке очолює Олекса. Шляхта робить усе можливе, аби знищити Довбуша. Але він їх перехитрив. І розрослася легенда про карпатського лицаря. Легенда, що надихає покоління тих, хто бореться за свободу рідної землі. Про силу і любов Олекси Довбуша, про зраду і кривду. Про те, як він жив і як обманув смерть.
Режисер картини – Олесь Санін, який працював над фільмами «Мамай» та «Поводир».

Виробник фільму — компанія Pronto Film за підтримки Державного агентства України з питань кіно та Міністерства культури та інформаційної політики України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus