USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Резніков очікує на хороші новини з фронту до кінця року

25 Серпня 2022 20:23
Міністр оборони України Олексій Резніков сподівається, що до кінця нинішнього року українці матимуть «хороші новини» щодо ситуації на фронті.

Про це йшлося в інтерв’ю Військовому телебаченню, пише Укрінформ.

«Я обізнаний оптиміст або добре поінформований, тому я маю певні позитивні надії, що в цьому році будуть хороші, приємні новини для всього українського суспільства та світу. Людям важливо побачити перемогу», – зазначив Резніков.

Міністр оборони зазначив, що ситуація залежатиме від багатьох чинників.

Читати ще: Пів року війни Росії проти України у 10 цифрах

Він додав, що для перемоги Україні потрібна підтримка інших країн.

«За наявності у нас волі, бажання, готовності та вміння захищати себе нам потрібні ще інші види ресурсу – це зброя, набої, гроші для фінансування держави та багато інших речей.

Ми маємо шанси перемогти скоріше і дешевше, з точки зору українських втрат, завдяки партнерському Альянсу. Я точно можу засвідчити, що наші партнери готові з нами працювати не тільки у короткостроковій, а й у довгостроковій перспективі», – сказав Резніков.

Як ми писали, зі слів генерал-майора Кирила Буданова,у війні з Росією вже почався переломний момент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus