USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

РФ готова до військового втручання в Білорусі та відпрацює ядерну зброю, - ЗМІ

20 Вересня 2017 09:46
Росія готова до військового втручання і в Білорусі, якщо політична ситуація там зміниться в небажаному для Кремля напрямку.

Таку думку висловив голова Сил оборони Естонії генерал Ріхо Терас в інтерв'ю ERR, пише УНІАН.

"Подібно Україні, Росія планує воєнні кроки проти Білорусі, якщо політична ситуація там зміниться. Російські збройні сили і структури безпеки ведуть підготовку до того, щоб у разі необхідності втрутитися і провести військову операцію в Білорусії. Планування операції почалося в 2014 році", - заявив він.

Він зазначив, що завдання навчань "Захід" та інших спільних військових навчань – максимально пов'язати білоруські збройні сили з російськими. Мета – паралізувати здатність білоруських військових діяти самостійно. "У навчаннях беруть участь різні військові округи, Балтійський і Північний флот, ракетні війська. Якщо все це є антитерористичною операцією, то це очевидне перебільшення", - додав він.

Нагадаємо, на російсько-білоруських військових навчаннях «Захід-2017» бойовий вертоліт випадково дав залп по натовпу глядачів, внаслідок чого дві людини опинилися в госпіталі.

РФ ПЛАНУЄ ЗАСТОСУВАТИ ЯДЕРНУ ЗБРОЮ НА НАВЧАННЯХ "ЗАХІД-2017" - МІНОБОРОНИ ПОЛЬЩІ



Міністр оборони Польщі Антоні Мацеревич заявив, що російсько-білоруські навчання "Захід-2017" будуть продовжені після 20 вересня та під час навчань росіянами буде відпрацьовано застосування ядерної зброї.

Про це Мацеревич заявив в ефірі телеканалу TVP Info, пише dt.ua. "Навчання триватимуть, на цей раз із застосуванням ядерної зброї, що не було включено в їх програму", - повідомив керівник польського оборонного відомства.

Мацеревич нагадав, що військова доктрина РФ передбачає можливість нанесення превентивного удару по передбачуваному противнику.

"Навчання "Захід-2017" є не тільки найбільшими, але і найбільш агресивними і багатофункціональними з усіх навчань Росії за останні 30 років", - підсумував Мацеревич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Кіндрат Ананасович Показати IP 20 Вересня 2017 09:53
брехня це все собача
! до Кіндрат Ананасович Показати IP 20 Вересня 2017 10:05
Да путіносос, "ані жє наші братья" і "ми адін народ". Да і взагалівсі на Київ, скидати Президента України, ВРУ, Кабмін і всі інші органи влади, всі на Київ, БО ДУЖЕ ПОТРІБНО БОТОКСНІЙ КРИСІ, ЩО Б ОДНОЧАСНО З НАСТУПОМ НА УКРАЇНУ З ЗОВНІ, БУЛА РІЗНЯ ВСЕРЕДИНІ КРАЇНИ.
Всезнайко Показати IP 20 Вересня 2017 10:30
Досить вже відволікати увагу українців від внутрішніх проблем! Задрали тими навчаннями!
Лучанин до Всезнайко Показати IP 20 Вересня 2017 11:09
Ти не всезнайко,ти-нічогонерозумійко.Так і підписуйся надалі.
Ростов Показати IP 20 Вересня 2017 10:50
Вам с Волыни виднее , что у нас делается
Я до Ростов Показати IP 20 Вересня 2017 12:10
Помиляєшся,вам там три роки розказували і показували що в нас робиться і ви "вирішували" і далі"вирішуєте"як нам жити,зауваж,вас ніхто не трогав і не згадував!!!Ви все почали,дійсно промивають і вам і нам мозги,відволікають від своїх проблем і від розвитку!Якби всі були розумні,не було б цього всього і країни розвивалися,а так як стадо,показали по тв і всі з'їли.
123 Показати IP 20 Вересня 2017 11:11
Ядерный ид?от!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus