USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

РФ заморожуватиме конфлікт на сході України, - Ходорковський

18 Червня 2015 08:15
Президенту РФ Володимиру Путіну, який почав війну в Україні в даний час не вигідно її закінчувати, але і не вигідно розширювати зону бойових дій. І швидше за все вирішенням цієї проблеми він бачить у замороженні конфлікту.

Таку думку висловив російський опозиційний політик Михайло Ходорковський, новину передає "Преса України".

"Сьогодні для російської влади, конкретно для Володимира Путіна, не є хорошим рішенням припинення конфлікту в східній Україні. Бо та кількість націоналістів, яка зараз там зосереджена, при поверненні в Росію, не будуть вдячні Путіну", - сказав він.

Разом з тим, зі слів Ходорковського, Путіну невигідно розширення війни, тому, що дестабілізуючі елементи можуть стати неконтрольованими, але це не означає, що глава Кремля не піде на це.

"Він (Путін – ред.) у цьому не зацікавлений, але є досить багато людей, які бачать в цьому інтерес", - зазначив політик.

"Я думаю, що вирішенням питання на цьому етапі буде замороження конфлікту, і це єдине на сьогоднішній день, на мій погляд, реальне рішення, на жаль", - додав політик.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики чекають нову колону "гумконвоя" з Росії, у складі якої 100 вантажівок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 18 Червня 2015 11:22
"Президент РФ Володимир Путін, який почав війну в Україні", наприклад, в Одесі, Маріуполі, Харкові, ...
гриць до Анонім Показати IP 18 Червня 2015 13:40
і путлєр продовжує цю війну, брешучі в очі всьому світу, своєму народові, своїм громадянам, натравлює росіян на українців, фінансує тероризм та возить зброю бандитам.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus