USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ріки вина та море поезії: Meridian Lutsk у цифрах

13 Жовтня 2017 18:35
Міжнародний поетичний фестиваль MeridianLutsk протягом трьох днів зібрав до тисячі відвідувачів та відбувався на дванадцятьох локаціях.



Про це повідомляє голова МО "Стендаль" Ельвіра Яцута.

За 549 днів підготовки команда з семи осіб і 40 волонтерів не просто реалізувала задум, а й перевершила власні очікування.

Участь у фестивальному книжковому ярмарку взяли також 387 кг книг, значна частина яких уже мирно стоїть на полицях волинян.

В рамках фестивалю було проведено 21 подію, про які (як і про сам фестиваль попередньо) було зроблено більше сотні публікацій в українських та іноземних ЗМІ, записано 15 виступів на радіо й телебаченні, знято на камеру 17 коментарів та інтерв’ю, проведено 2 виступи на всеукраїнських книжкових ярмарках у Києві та Львові.

Міжнародний масштаб фестивалю відображається ще й в тому, що учасники з 6 країн сумарно подолали 22700 км шляху, аби відвідати Луцьк.

На MeridianLutsk присутні заслухали 546 віршів і 34 сторінки прозових текстів мовою оригіналу та в перекладі.

Триматись у тонусі й теплі допомогли 80 літрів червоного сухого вина.

Під час організації та проведення Міжнародного поетичного фестивалю MeridianLutsk ніхто не постраждав.

Організаторами було здійснено 9 поїздок на відділення «Нової пошти», випито 8 пляшечок валер’янки, побито 1 смартфон і залучено багато-багато грошей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Небайдужий Показати IP 17 Жовтня 2017 10:48
За мат в громадському місці колись штрафували. А він лунав зі сцени в різних локаціях фестивалю, посилений мікрофонами. Це більше, ніж ложка дьогтю...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus