USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Рішення суду щодо Тимошенко не остаточне, - Янукович

11 Жовтня 2011 16:06
Президент України Вiктор Янукович заявляє, що вирок екс-прем'єру Юлiї Тимошенко не є остаточним, оскiльки її захист має намiр оскаржити його.

Про це інформує Радіо-Ера.
«Безумовно, рiшення суду було в рамках чинного Кримiнально-процесуального кодексу, але це не остаточне рiшення. Попереду ще апеляцiйний суд, i, безумовно, яке вiн ухвалить рiшення i в рамках якого законодавства вiн ухвалюватиме рiшення - це матиме велике значення», - заявив Янукович журналiстам.

Голова держави при цьому наголосив, що нинiшня влада отримала кримiнальну справу Тимошенко в спадок вiд попередньої влади.

«Що стосується справи Тимошенко, ми її отримали у спадок вiд минулої влади, тому що кримiнальну справу було розпочато за дорученням РНБО у лютому 2009 року. Її розслiдували правоохороннi органи i вона логiчно завершилася рiшенням суду», - сказав Янукович.

Нагадаємо, сьогодні оголошено вирок Юлії Тимошенко - її засудили до 7 років ув'язнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Mirna Показати IP 11 Жовтня 2011 16:38
янукович, ти жаба!
Любов Показати IP 11 Жовтня 2011 17:02
Якщо ти такий добрий Янукович, то чому прикриваєшся жінкою?
Я з Луцька. Показати IP 11 Жовтня 2011 17:19
Яник ти смішно виглядаєш, сам мабуть шкодуєш що зробив тільки не знаеш, що з цим зараз робити. Падлюка, хоч Юля і не свята, але це рішення переступило всі людські якості. Якщо за таке судити то ваший уряд весь потрібно пересадити. Шакали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus