USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Рівець відсвяткував іменини на робочому місці

6 Січня 2010 11:01
Камерний оркестр «Кантабіле» відіграв 5 січня у Палаці культури Луцька концерт духовної музики.

Цікаво, що саме у цей день керівнику оркестру, заслуженому діячу мистецтв України Товію Рівцю виповнилося 63 роки.
«ВН» Товій Рівець розповів, що концерт до його іменин не має стосунку. «Цій традиції уже кілька років. Так уже вийшло, що «Кантабіле» грає світлу, духовну музику напередодні Різдва. Зазвичай, 5-6 січня», - сказав диригент. Він додав, що загалом, камерний оркестр має 6 музичних програм. Але у переддень Різдва музиканти грають саме духовну музику.
У переддень Різдва зал луцького Палацу культури був заповнений лише наполовину. Чимало глядачів прийшли із дітьми. Концертна програма тривала близько двох годин.
У спеціальній новорічній програмі лунала музика Баха, Моцарта, Вівальді, Гайдна та інших композиторів. Перед глядачами виступила також заслужена артистка України Зоя Комарук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанка Показати IP 6 Січня 2010 11:32
Зал був би заповнений більше - якби вельмишановне керівництво Кантабіле і філармонії покрутило мізками, і згадало, що перед Різдвом строгий піст, якого стараються дотримуватись православні. Що заважало поставити концерт 8-го, 9-го +++?
Куратор Показати IP 6 Січня 2010 12:15
6 січня сьогодні,а концерт був вчора 5!!! січня. Шановні журналісти, будьте уважні!
editor Показати IP 6 Січня 2010 12:21
Точно. 5-го. Куратору - дякую.
Проїздом Показати IP 8 Січня 2010 00:41
2 Лучанка Ну, якщо б Рівець 63 роки тому знав, що буде піст, то народився б на пару днів пізніше. Мізки свої треба вмикати, перш ніж постити всяку...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus