USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Присутність депутатів на робочому місці обійдеться в 72-85 тисяч доларів

4 Серпня 2008 10:09

Модернізація системи «Рада» і оснащення робочого місця депутата сенсорною кнопкою обійдеться бюджету в 72,5-85 тисяч доларів. Про це повідомив директор Інституту проблем математичних машин і систем Анатолій Морозов, - інформують «Волинські Новини».
Як повідомляє Українська_Правда, переобладнання одного робочого місця в сесійній залі обійдеться бюджету в $145-170. У цілому ж на модернізацію системи «Рада-3» потрібно 72,5-85 тисяч доларів.
Однак, за його словами, робота перебуває під загрозою.
«На сьогодні нам не перерахували ніяких коштів. Поки роботи ведуться за рахунок інституту», - розповів Морозов.
Як повідомлялося, у парламенті переобладнують систему голосування «Рада» і доповнюють її сенсорною кнопкою, яку депутат повинен буде утримувати протягом голосування.
Як відомо, на присутності кожного народного депутата на робочому місці при здійсненні процедури голосування давно наполягає спікер парламенту Арсеній Яценюк.
Зараз депутати голосують електронними картками. Не секрет, що їхні дублікати постійно знаходяться в руках керівників фракцій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 5 Серпня 2008 11:09
нехай руки піднімають, щоб знати хто, я яка партія голосує я за що, щоб наші обранці відповідали за свої слова, а то на кнопки тикати я теж можу :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus