USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Романюк нагримав на підлеглих, бо ходив до Клімчука без цифр

23 Лютого 2011 09:42
Міський голова Луцька Микола Романюк дав негативну оцінку роботі міського управління економіки – мер обурився тим, що в цьому структурному підрозділі мерії не займаються ціновою політикою.

Про це йшлося у вівторок, 22 лютого, під час щотижневої оперативної наради в луцькій мерії.

Романюк розповів, що 21 лютого прийшов на селекторну нараду під головуванням голови ОДА Бориса Клімчука практично без інформації щодо цін у Луцьку. А на нараді обговорювались питання цін на продукцію.

«Я не задоволений роботою нашого управління економіки. Взагалі інформації ніякої не надали. Повний нуль – контроль за роботою цього напрямку», – сердився мер.

Романюк розповів, що його підлеглі запевняють, що вони не повинні займатись цінами – адже є відповідна «цінова» структура в облдержадміністрації.

«Це неправильно. Повинні ви дати ціни на всі продукти. Я просив мені дати інформацію. Мені дали, що 3,60 борошно. Це вся інформація, яка була на вчорашню селекторну нараду», – заявив він.

Крім того, Романюк зазначив, що його зауваження стосуються не лише управління економіки, а й управління розвитку підприємництва та реклами.

«У вас на столі буде щотижня стан по цінах, але це буде робити цінова інспекція, бо це відноситься до її компетенції», – спробував заспокоїти мера його заступник Василь Байцим.

«Мене не цікавить цінова інспекція. Мене цікавить, що є заступники, курується напрямок роботи. Де ви будете брати інформацію, мене не буде цікавити», – сказав Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Михайло Наход Показати IP 23 Лютого 2011 10:11
Це виглядає смішно. Голові "дав на горіхи" губернатор, той не наважився заперечити щось БП і дав "люлей" своїм підлеглим, а крайнім як завжди буде якийсь головний спеціаліст відділу.
Василь до Михайло Наход Показати IP 23 Лютого 2011 10:21
Саме цікаве в тому, що Байцим йому пояснив приблизно те ж саме, що і, я так розумію, Ковпак: є цінова інспекція, вся інформація у неї. Розумний чиновник сказав би: ок, зверніться до цінової інспекції, дайте мені інформацію. Ясно що самі підлеглі (та ж Ковпак) ініціативи не проявлятимуть. А він як капризна баришня: нічо не знаю, хочу цифри! І розбиратися не хочу - не барське це діло
Ласковая Показати IP 23 Лютого 2011 10:19
Хай сходить на ринок і подивиться ціни. Розумник.
VSC до Ласковая Показати IP 23 Лютого 2011 10:41
Вот именно. Привыкли понимаешь, жрут и знают что почем.:)
Colonel Показати IP 23 Лютого 2011 10:24
Разберемось хто винуватий і покараємо кого попало.
!!!!! Показати IP 23 Лютого 2011 10:30
Та правильно він "вставив": стрілочників вистачає, а посилати туди-сюди МЕРА не годиться! Давай, Коля!
Опа! Показати IP 23 Лютого 2011 10:31
Та головна проблема в тому, що п. Клімчук вже керує містом, як і областю, звідси і витікає подальший конфлікт. У міста є свій господар.
Колишній чиновник Показати IP 23 Лютого 2011 11:04
Найголовнішна проблема в тому що Романюк і Клімчук не розуміють що входить до повноважень міського голови. Цінова політика є виключною компетенцією органів виконавчої влади, які в області прямо або опосередковано підпорядковані облдержадміністрації. Правова поведінка громадян і державної влади - орган влади має право робити тільки те що йому дозволено законом,на відміну від громадянина, якій має право робити все що не заборонено, - один з принципів правової держави!!!
Економіст Показати IP 23 Лютого 2011 11:24
Шановні, хто не знає - тому скажу - з Ковпак такий економіст і начальник управління - як козла танцюрист. Соколовська взяла її з волиньгазу - де та страшно тупила, (бо ж крім бухгалтерських заочних курсів на не фіга не вчилась. - Ковпак - старий баняк, як любовницю привіз з іншого міста). - за що не раз її хотіли нагнати. Трималися з Соколовською як подружки-сплетниці та інтриганки разом - так їм разом і копнули нижче спини - от в міськраді і виплила. А ніхто там і досі економікою не займається. Тільки лясі трясі і точать
Стрийко до Економіст Показати IP 23 Лютого 2011 13:25
А Клімчук казав, що "толкова жінка"...
САМ Дурак Показати IP 23 Лютого 2011 15:28
Мудро!!! Жжжжжжжжжжжжжжжж! Експерти припускають, що Романюк – слухняний виконавець волі губернатора

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus