USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Романюк здивував жінок-підлеглих

31 Грудня 2010 09:42
Остання оперативна нарада року у луцькій мерії пройшла у святковій атмосфері – з шампанським та новорічними привітаннями.

Міський голова Луцька Микола Романюк зібрав 31 грудня підлеглих не для того, аби говорити про роботу, а для того, аби привітати з наступаючими новорічно-різдвяними святами та запевнити, що у новому році вони не залишаться без роботи.

«Я запитував Ларису Миколаївну (Лариса Соколовська – заступник мера, що працювала на цій посаді і у Богдана Шиби - «ВН») чи проводили вони наради 31 числа. Але вона так і не пригадала», – зазначив мер.

Романюк хвалився, що Луцьк – одне із перших міст, якому вдалось прийняти програму соціально-економічного розвитку на наступний рік та без особливих труднощів затвердити бюджет. Проте тут же міський голова додав, що сесія легкою таки не була.

Також Романюк запевнив підлеглих, що у наступному році вони не лишаться без роботи.

«Всі, хто чесно і добросовісно працюють, будуть і далі працювати тут», – пообіцяв Романюк.

Завершилась нарада неформальним спілкування за келихом шампанського, тостами та вітаннями зі святами. Тут же Романюк оголосив, що для усіх жінок, що працюють у мерії, вже опісля наради робочий день закінчився.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Доця-Поця. Показати IP 31 Грудня 2010 17:48
Романюк не хвалився. Він просто повідомив. Романюк ніколи не хвалиться і рідко робить компліменти. Навіть жінкам.
max-davud Показати IP 5 Січня 2011 09:22
А як він їх здивує в новому році! Скільки ж людей мають скоротити...!?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus