USD 39.65 39.97
  • USD 39.65 39.97
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.15

Роми підшуковували жінок із дітьми для ухилянтів. Один волинянин – під вартою

10 Жовтня 2023 08:09
Чоловік ромської національності вирішив зі спільником підзаробити на ухилянтах і почав пропонувати чоловікам стати батьками чужих дітей. Щоправда, лише на папері та за гроші. Така версія правоохоронців. Підозрюваний натомість запевняє, що не винен.

Правоохоронці кажуть, що підозрюваний і його спільник розробили схему. Вони підшуковували для клієнтів жінок із дітьми, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

«Підшуковував жінок, які погоджувалися вписувати в свідоцтва про народження дітей факти щодо батьківства. Займалися підшуковуванням чоловіків призовного віку, яких за грошову винагороду вписували як батьків цих неповнолітніх і новонароджених дітей», – коментує прокурор Віктор Сіжук.

Таким чином обвинувачені відправили за кордон трьох військовозобов’язаних чоловіків.

«Задокументовано факти сприяння в організації перетину трьом чоловікам призовного віку. Це все робилося виключно з корисливих мотивів. Суми були різні. Останній факт, який був задокументований, – понад тисяча доларів», – додає прокурор.

Спільник затриманого зараз у розшуку.

Обвинувачений же запевняє, що він не винен.

«Я стояв за 30 метрів від машини. Я тих грошей взагалі не бачив. Я не знаю, чого мене тримають. Цих свідків я в очі не бачив. І нікого не знаю. Прошу, будь ласка, випустити мене під цілодобовий домашній арешт із браслетом», – говорить обвинувачений Микола.

Адвокат теж просить випустити свого підзахисного із СІЗО під цілодобовий домашній арешт. Зауважує, що в нього четверо дітей.
«Досудове слідство на цьому етапі завершено. Свідки допитані. Тож впливати на свідків, які вже допитані й дали покази на досудовому слідстві, підстав немає. Мій підзахисний має постійне місце проживання. Він мешкає неподалік Луцька з дружиною, де виховуються четверо дітей. Запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту забезпечить дотримання прав і обов’язків мого клієнта», – говорить адвокат Олег Максимович.

Сам підсудний каже, що у слідчому ізоляторі він уже три місяці. Раніше Микола уже мав конфлікт із законом. Суддя вирішив, що наступні два місяці чоловік теж буде під вартою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 10 Жовтня 2023 13:42
Ну дійсно! У Роми четверо діток, відпустіть Ромчика до діток!!! Нелюди!!!
Анонім Показати IP 10 Жовтня 2023 23:00
Держиморд не повинно турбувати яких дітей чоловік та жінка вважають спільними, не лізьте в чужі сім'ї!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus