USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Росіян вже почали поступово готувати до поразки в Україні, – військовий експерт

18 Серпня 2022 17:17
Росіян почали поступово готувати до поразки в Україні та повернення окупованого Криму.

Про це 18 серпня в ефірі «FreeДом» заявив військовий експерт Олег Жданов, передає ТСН.

Зокрема, він зазначив, що Росії більше нема чим лякати Україну та світ, тому залишається лише готувати свої суспільство до поразки.

«Росія вже використала все козирі. Навіть ядерний шантаж не лише нас, а й світової спільноти, все одно, він не діє. Нема того результату, який очікувала Росія. Ну чим вони ще нас можуть налякати? Ракетним ударом – ні, ми не боїмося, ми знаємо, що це таке, і знаємо, як з ним боротися. Електростанція (ред., – ЗАЕС) – вони отримали абсолютно зворотну реакцію – понад 40 країн, плюс країни ЄС поклали усю відповідальність на Росію. Тобто усі розуміють, хто це робить і для чого.

А по-друге, ніхто не злякався – усі вимагають демілітаризацій території станції. А коли ціль не досягнута, Росія може максимум ще тиждень полякає, а далі це зійде нанівець, оскільки немає ефекту та реакції у відповідь», – пояснює Жданов.

Більше того, експерт зазначає, що тепер РФ нічого не залишається, як за допомогою пропаганди поступово готувати своє населення до поразки в анексованому Криму.

Читати ще: «Керівництво» Криму раптово покинуло півострів: ЗМІ дізналися причини

«Росія тепер поступово буде готувати своє суспільство, бо в РФ править пропаганда, навіть не Путін, до того, що в Криму диверсанти. Вони будуть робити це поступово і заздалегідь», – наголошує Жданов.

Варто зазначити, що серпень в анексованому Росією Криму видався дуже неспокійним. Лише протягом тижня у різних районах півострова на кількох військових об’єктах сталася «бавовна».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 18 Серпня 2022 17:59
Рано радієте попереду зима без світла та газу. Людоїди так не здадуться...
Анонім до Анонім Показати IP 18 Серпня 2022 19:27
згоден на 100%. хоча... навіщо руйнувати світогляд тих, хто вже закінчив для себе це протистояння. для них ближчі фантазії, ніж реальність
ПТН ХЛО до Анонім Показати IP 18 Серпня 2022 19:33
Сонце дасть нам світло а дрова тепло, х*р кацапам в сраку ну а путіну в *бло.
Іван Показати IP 18 Серпня 2022 19:06
Цей жданов дуже хворий. Йому треба негайно звернутись до кваліфікованого психіатра.
Анонім до Іван Показати IP 18 Серпня 2022 19:23
добре оплачують, мабуть, ці "висновки експерта", якщо так широко вони поширюються ЗМІ
Аналітик Показати IP 18 Серпня 2022 20:41
Народне прислів'я говорить:"бідний (дурень) думкою радіє". Мені дуже шкода, що більшість українців - небагаті у широкому розумінні цього слова(! Кому дано - той зрозуміє!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus