USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Росіяни знали результати «референдумів» ще на початку вересня, – перехоплення

25 Вересня 2022 13:24
Російські окупанти «підбили» підсумки фейкових референдумів на окупованих територіях України ще на початку вересня.

Зокрема, Служба безпеки оприлюднила розмови жителів тимчасово окупованих територій, які мають родичів у «керівництві «ЛДНР».

«Мені сестра зателефонувала: у них друзі, ну їх, виходить, куми... Дочка працює в міністерстві соціальної політики «ДНР». Вона все знає. Вона сказала: «Ще на початку вересня підписані були документи про входження «ДНР» в адміністративних межах Донецької та Луганської області, входження їх до складу РФ». Усе.

Україна буде бити, відбивати. А ці будуть говорити про те, що це територія Росії і теж будуть гатити, і все. Ну, хто доведе – хто, де голосував, скажи? Ніхто нічого не доведе. Людей не запитали, за людей усе вирішили. Життя, долі покалічили, поламали».
Як зазначили в спецслужбі, нинішнє абсолютно незаконне «голосування», анонсоване загарбниками з 23 до 27 вересня, просто для створення потрібної їм картинки на російському телебаченні.

Читати ще: «Референдуми» на окупованих територіях: Україна вимагає терміново скликати Радбез ООН

Громадян просять надсилати усе, про що відомо: прізвища організаторів, колаборантів та учасників, факти примусу та фальсифікацій, місця проведення тощо.

«Аби відправити дані, достатньо лише відкрити відповідну вкладку у чат-боті і ввести відому вам інформацію. Ми гарантуємо конфіденційність і те, що кожне повідомлення буде ретельно опрацьоване слідчими СБУ», – додали в спецслужбі.

23-27 вересня окупанти проводять на захоплених частинах Херсонської, Запорізької, Донецької і Луганської областей псевдореферендуми з метою приєднання до Російської Федерації.

Міжнародна спільнота засудила ці наміри Кремля. Зокрема, країни «Великої сімки» і Європейського Союзу заявили, що запровадять санкції проти РФ за організацію псевдореферендумів на тимчасово окупованій українській території.

24 вересня у Генеральному штабі ЗСУ повідомили, що на так званому «референдумі» спостерігається низька явка на «виборчі дільниці». Через це підписи у місцевих жителів збирають вдома у супроводі озброєних російських окупантів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Жовтілапті Показати IP 25 Вересня 2022 13:31
Не 'знали' , а 'вигадали' .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus