USD 39.56 39.90
  • USD 39.56 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.75 9.87

Російські окупанти поранили відомого військкора Андрія Цаплієнка

26 Березня 2022 10:11
У п'ятницю, 25 березня, російські окупанти поранили військового кореспондента ТСН Андрія Цаплієнка під час виконання редакційного завдання в Чернігівській області.

Він отримав осколкове поранення, передає УНІАН.

«Лікарі сказали, що я просто народився в сорочці, і я реально народився в сорочці, адже якби трохи нижче або трохи вище пройшов цей осколок, я не знаю, напевно, тут не сидів би, не стояв і не говорив би. Ну, а так все нормально. Наскрізне, як то кажуть», – каже Андрій.

Нагадаємо, за час повномасштабного нападу Росії, за офіційними даними, тільки в Києві та області загинули п'ятеро журналістів і операторів. А 23 березня було вбито журналістку російського опозиційного видання THE INSIDER Оксану Бауліну.

13 березня в Ірпені окупанти розстріляли американського журналіста Брента Рено. 15 березня було вбито оператора телеканалу Fox News П’єра Закржевського та українську журналістку Олександру Кувшинову.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus