USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Розслідування російського втручання обійшлося США майже в $32 млн

3 Серпня 2019 13:32
Розслідування «російського втручання», яким займався спецпрокурор США Роберт Мюллер, обійшлося американським платникам податків у 31,6 мільйона доларів.

Про це повідомляє ТАСС з посиланням на доповідь Мін’юсту, передає Кореспондент.

Співробітники апарату Мюллера за два роки роботи (з травня 2017 по травень 2019 року) отримали зарплати і допомоги в розмірі 9,7 мільйона доларів.

Крім того, на оренду приміщень, зв’язок і комунальні послуги пішло ще мільйони доларів.

Витрати співробітників на поїздки склали 1,6 мільйона доларів. Вони також витратили 902 тисячі доларів на контрактні послуги, що включають в себе головним чином передачу інформації за допомогою технічних засобів.

Апарат колишнього спецпрокурора включав 19 юристів. Мюллер також вдавався до допомоги 40 агентів ФБР, співробітників з аналізу розвідувальної інформації, судових аудиторів та інших фахівців.

Внаслідок розгляду звинувачення були висунуті на адресу 34 осіб, в тому числі 26 громадянам Росії.

Нагадаємо, в квітні Мін’юст США оприлюднив доповідь Мюллера за підсумками дворічного розслідування про ймовірну змову президента США з Росією під час президентських виборів у 2016 році.

Спецпрокурор встановив, що РФ втручалася в президентські вибори в США в 2016 році, але виборчий штаб Трампа в цьому участі не брав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus